Programda konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, “Milletvekilliğim dönemde görevi devraldığım günden bu güne hiç kimseyi ötekileştirmeden tüm gücümle çalışmalarımı sürdürüyorum.  İnanın çok büyük umutlarla geliyoruz. 31 Mart sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğuna oturacağız. Bizim adayımız Haydar İkizer’dir. Ben Haydar İkizer’e güveniyorum. Biz ittifak yaptığımız iyi Parti ile Pazarlık belediyesini kazanacağız. Biz bölünmeyelim, biz ayrılmayalım. ”dedi.

CHP il Başkanı Esat Şengül ise , “Aday tanıtım toplantısı için geldik. Bizim çok fazla konuşmaya hakkımız yok. Pazarcıklıların 2014 te bir özürü vardı, neydi o Pazarcık ı ak partiye verdik. Neden çünkü sandık görevlileri ya sandığa gitmedi ya da sandığa sahip çıkmadı. Pazarcıklılar 31 Mart itibari ile CHP bayrağını Pazarcık Belediyesine dikmeye söz veriyor musunuz? Bir pazar günü buraya kadar gelmeniz sevgili adayımız Haydar İkizer e bu kadar destek vermeniz beni çok mutlu etti.” ifadelerini kullandı.

Pazarcık’ı birlikte kazanacaklarını vurgulayan Millet İttifakı Pazarcık Belediye Başkan Adayı Haydar İkizer , “25 yıldır bu partinin içindeyim. Birçok görevde yer aldım. Milletvekili aday adayı oldum ama listeye giremedim. Yine de partime küsmedim. Sizinle bugün bir kaç projelerimi paylaşmak istiyorum. Bir, belediye işçilerimizin maaşları 2.200 TL olacak. İki, hiç kimse işten çıkarılmayacak.” dedi.

“Pazarcık’ı birlikte kazanacağız”

Güneşli günlerin yakında olduğunun sinyalini veren İkizer şunları söyledi, “Belediyemizin asli görevi olan yol yapma, parke döşeme çalışmaları var biz bunları zaten yapacağız. Biz burada bunların dışında Pazarcık ta yeniden istihdam ortamları oluşturacağız. 4 beldemizde eskiden belediye olan yerlerde şubeler Kuracağız. Tüm mahallelerimizde taziye evi oluşturacağız. İller bankasından gelen paradan Belediyemizin giderlerini çıktıktan sonra o paranın kalanını mahallelerimize harcayacağız. Sanat ve sporun her alanında gençlerimize her türlü desteği vereceğiz. Başarılı öğrencilerimize burslar vereceğiz. Öğrencilerimiz Belediyemizin araçları ücretsiz olacak. Yardıma ihtiyacı olan ailelere yardımlarımızı gizliden yapacağız.  Pazarcık'ta yaşlı bakım evi Kuracağız. Engelli kardeşlerimizi de unutmadan projelerimizi onlar içinde oluşturacağız. Günlük yevmiye ile çalışan emekçi kardeşlerimize bir bekleme yeri yapacağım. Nüfusu fazla olan mahallelerimize halı sahalar oluşturacağız. Pazarcık'ta yeni parklar yapacağız. Bütün parklarımıza kameralar kuracağız ve ücretsiz İnternet sağlayacağız. Sokak hayvanları için ıslah alanları oluşturacağız. Gurbetçi vatandaşlarımızın, gençlerimiz ile kaynaşması için şenlikler düzenleyeceğiz. Ben seçilirsem belediyede bütün kurallar herkese eşit olacak. Belediye hesaplarımız şeffaf olacak ve gelen paranın nereye gitti herkes tarafından bilinecek ve Belediyemizin parası hiç kimseye peşkeş çekilmeyecek. Hizmet için güçlü bir ekiple geliyoruz. Pazarcık’ı hep birlikte kazanacağız, güneşli günler göreceğiz.”

Editör: Haber Merkezi