Kervanhan’da basın mensupları ve partilileriyle bir araya gelen Şengül, CHP İl Başkanlığına tekrar aday olduğunu açıkladı.

30 yıldır kendisini destekleyen eşine teşekkür eden Şengül, iki anlamlı günün bir araya gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu anlattı.

Neden aday olduğunu açıklayan Başkan Şengül, siyasette uyumun önemli olduğuna vurgu yaptı.

10 Şubat’ta tekrar il başkanı olursak yeni bir il binasına taşınacağız. İşimiz zor ama bunu sizlerle başaracağız.

Sizlerin desteğiyle 4. Dönem için aday oluyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu şerefli görevini taşımak benim için büyük onur.

3 adaylı bir kongreye gidiyoruz. Biri birinden önemli adaylarımız var. Kibar Özdemir ve Ünal Ateş ile aynı yarışın içerisinde olmak benim için keyiftir. Bu isimler uzaydan gelmedi. Partimize uzun yıllar emek verdi.

Siyasette uyum çok önemli. Cumhuriyet Halk Partisi’nde yakaladığımız bu uyumu hem siyasi hem de ekonomik olarak avantaja dönüştürdük. Bu uyumu devam ettirebilmek için yeniden aday oluyoruz.

Yeniden il başkanı olursak birçok projemiz var. Bunları hayata geçireceğiz. Partililerimizi Genel Başkanımız ile buluşturacağız. Yarın seçim olacakmış gibi Kahramanmaraş’ın her bölgesinde sandık görevlilerimizi belirleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi