İlçede “Tahir Hoca hoş geldin, oylar Tahir Babaya” pankartları ve sevgi gösterileriyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, adeta sevgi seline kapıldı.

Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmasında, Çağlayancerit’in en üst seviyede hizmet alacağını, kaybettiği değerlerin ise tekrar kazandırılacağını söyledi.

Kapatılan Adliye Sarayı’nın tekrar İlçeye kazandırılacağını söyleyen Akgemci; “Adaletin olmadığı yerde demokrasi olmaz, hizmet olmaz. Verilen hakları almaya değil, hizmete doyurmaya geliyoruz” dedi.

Çağlayancerit’in kanayan yarası yol sorununa da değinen Akgemci; “Çağlayanceritlinin çilesi bitecek. Bu yol artık can almayacak. Gözyaşları akmayacak.

Çağlayancerit’i merkezle yakınlaştıracağız. Kucaklaştıracağız. Doğukent - Çağlayancerit yolunu bir an önce yaparak 45 km.’ye düşüreceğiz. Pazarcık yolu 120 km. bizim yapacağımız yol ile mesafe 45 km.’ye düşecek” diye konuştu.

“Sizin derdiniz bizim derdimiz. Sorunları biz kendimize dert edindik” diyen Akgemci; “Cevizin anayurdunu sadece Türkiye değil, dünyaya tanıtacağız. Kazanan üretici olacak. Fiyatı 1. elden belirlenecek” şeklinde konuştu.

“Belediye başkanı iktidar partisinden olursa, hizmet alırız” düşüncesinin yanlış olduğunun altını çizen Akgemci; “Bu düşüncenin yanlış olduğu zaten ortada. Bir şey söylememe gerek yok.

Artık büyükşehir olduk, büyükşehir kendi bütçesi ile geliyor. Sizlerin ödediği gelir vergilerinin % 6’sı ve buna ek olarak belediyenin kendi geliri var. Çok büyük bir bütçe. Bu bütçeyi işin ehline verirseniz hizmet olarak döner. Büyükşehir Belediyesi eğitimden tutun, sağlık, turizm, tarım vs. her konuda yetkili.

Bizlerde yüz ağartan yüz projemizle Kahramanmaraş’ın geleceğini inşaa etmeye talibiz. Desteğini bekliyoruz” dedi.

Çağlayanceritli gençlerin işsizlik sorunun da çözüleceğini ve ilçeye Sağlık Meslek Lisesinin kazandırılacağını ifade eden Akgemci; “Çağlayancerit’i bütün değerleriyle gün yüzüne çıkaracağız. Hak ettiği yere getireceğiz.

İşte Nazım Başkanımızla birlikte omuz omuza vererek sizlere en üst seviyede hizmetin sözünü veriyoruz. Bu kalabalık, bu coşku da gösteriyor ki; sizlerde bize destek için hazırsınız. 30 Mart’ta inşallah değişimin zaferini kutlayacağız” diye konuştu.

Adeta miting havasında geçen seçim bürosu açılışına Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Kadın Kolları Başkanı Halide Akben ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra Helete Seçim Bürosu açılışına geçilmek üzere hareket edildi.

 
















Editör: Haber Merkezi