İlçesinde büyük oy potansiyeline sahip olan Türkoğlu Belediyesi eski Başkanlarından İşadamı Cafer Güçlü, bu gün MHP İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda İlçe Başkanı Orhan Sarı’ya aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.  

Güçlü, partililere yaptığı konuşmasında, Büyükşehir yasasıyla birlikte 4 belde ve köylerinin Türkoğlu’na bağlanmasıyla birlikte, belediyenin sorumluluk alanının daha da arttığına dikkat çekerek, hizmetin belediyeciliği bilen uzman kadrolar tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

Güçlü, konuşmasının devamında: “Bu gün başvurumuzu ilçe başkanımıza yaptık. Diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte, ilçemiz insanına en iyi hizmeti vermek için bu yola çıktık. Nasip olur, aday gösterilirsem ilçemize en iyi hizmeti sunacağıma inanıyorum” dedi.

İlçe Başkanı Orhan Sarı, Cafer Güçlü’ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak: “Partimizde aday adaylığı zenginliği yaşanıyor. Bu da partimizin her geçen gün büyüdüğünü gösteriyor. İnşallah ilçemizde seçimlerde en iyi sonucu elde ederek, MHP’nin örnek belediyeciliğini sergileyeceğiz” dedi.







 

Editör: Haber Merkezi