Bu kapsamda öncelikle ilçelerle istişarelerine başlayan buluntu Nurhak, Ekinözü, Elbistan, Afşin ve Göksun ilçelerinde hem ak parti teşkilatları hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Nurhak ziyaretinde konuşan Pazartesi İtibarıyla Büyükşehir Belediye Başkan aday Adaylığına Müracaat Ettiğini söyleyen buluntu, kendini tanıttı;

Ben Mustafa Buluntu. 1971 Yılında Kahramanmaraş’ta Bulundum. İstanbul Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünü Kazandım. 1992’de Mezun Oldum. Aslen Harita Mühendisiyim Kentsel Dönüşüm Konusunda Yüksek Lisans Yaptım Ev Ak Parti’nin Kurucularındanım. İlk Kurulduğu Yıllarda Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yaptım. Daha Sonraki Yıllarda Da Birçok Görevde Bulundum Ve Teşkilat Başkanlığı Yaptım İl Başkan Yardımcılığı Görevlerinde Bulundum. Yaklaşık 2009-2011 Yıllarına Kadar Da Ak Parti’de Faaliyetlerim Devam Etmiştir. Aynı Zamanda Tekstil Firmamız Var Dokuma Kumaş Üretimi Yapıyoruz Koton Mensucat Adı Altında. MÜSİAD Şube Başkanıydım İstifa Etmeden Önce. Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulundaydım Ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Müteşebbis Ve Yönetim Kurulundaydım.

Konuşmasında teşkilattan gelmesi sebebiyle Benim Yanımda Teşkilatın Değeri Ve Önemi Çok Büyük diyen büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Buluntu, Gerçekten Teşkilattaki Arkadaşlarımız Burada Hiçbir Maddi Menfaat Beklemeden Kendi Canla Başla Hizmet Etmekte Davamıza Partimize Burada Bu Bayrağı Taşımaktalar Nurhak Gibi Bir Yerde dedi.

Buluntu, konuşmasına şöyle devam etti.

Ve İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı Da Benim Arkadaşım Diğer Belediye Başkanları Da Bizim Arkadaşlarımız. Bu Bayrak Yarışı. Neticede Bu Göreve Birçok Talipli Arkadaşlarımız Var. İnşallah Görev Bize Nasip Olursa Biz De Şehrimiz İçin Bir Takım Hedeflerimiz Var Onları Gerçekleştirmek İstiyoruz.

Çünkü Biliyorsunuz Ki Cumhurbaşkanımızın Da Hedefleri 2023, 2053, 2071 Gibi Birçok Hedefler Açıkladı. Biz De İstiyoruz Ki Şehrimizin Misyonu Ve Vizyonu Bu Hedeflerle Beraber Aynı Şekilde Nasıl Ki Kahramanmaraş Sanayileşmede Özellikle Tekstil Noktasında Birçok İleri Noktalara Geldiyse Şehirleşme Anlamında Da Aynı Vizyon Ve Misyonla Devam Etsin İstiyoruz.

Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun. Allah’ım Yar Ve Yardımcınız Olsun. Biz De Teşkilat Olarak Elimizden Ne Geliyorsa Yapmaya Hazırız. Kahramanmaraş’ımız İçin En Güzeli Olur İnşallah

Buluntu, Nurhak ziyaretinin ardından Ekinözü, Elbistan, Afşin Ve Göksun ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan aday adayı Mustafa Buluntu, ziyaretlerinin sonunda yaptığı değerlendirmelerde ise aday adaylığı sürecine yönelik konuştu.

Ak Parti’de görev aldığı süreçleri değerlendirerek konuşmasına başlayan buluntu şu açıklamayı yaptı; Tabi Temayülde De Ben Teşkilattan Geldiğim İçin Teşkilat Mensubu Kardeşlerimizden Gençlik Kollarımızdan İlçe Başkanlığımızdan Kadın Kolları Kollarımızdan Tabi Temayülde Ben Destek İstiyorum.

Burada Önemli Olan Şu Arkadaşlar İnşallah Perşembe Günü Akşamı Aksu TV’de Bir Programımız Var Bizim Projelerimizle Alakalı. Projelerimizi Biz Orda Tanıtacağız. Tabi Hizmet Çok Önemli. Fakat Bunu Yaparken De Ortak Akıl Da Çok Önemli.

Burada Önemli Olan Şu; Bence Her İlçeye Hangi Hizmetin Yapılacağını Biz Buradaki Arkadaşlarımızla Karar Vermemiz Lazım. Çünkü Buranın Önceliklerini Sizler Burada Yaşıyorsunuz Neticede. Buranın Önceliklerini Neler Yapılması Gerektiğini İlçenin Nelere İhtiyacı Olduğunu Siz Bizden Çok Daha İyi Biliyorsunuz. Ve İnşallah Allah Nasip Ederse De Göreceksiniz Ki Belediyecilik Noktasında Biz Burada Sizlerle Beraber Teşkilatımızla Uyumlu Bir Şekilde Ciddi Manada Hizmetler Yapacağımız Kanaatindeyim.

Ben Teşkilattan Geldiğim İçin Teşkilatsız Burada Hiçbir Şey Yapma Taraftarı Değiliz Biz. Önemli Olan Teşkilat Çünkü Biz Ne Yaparsak Yapalım En İyi Belediyecilik De Yapsak Teşkilatın Gönlünü Kazanamazsak Teşkilatımız O Hizmetlere Sahiplenmezse Burada Yer Edinme Şansımız Yok. Ve Dolayısıyla Ortak Akıl Noktasında Çok Emin Olabilirsiniz İnşallah Burada Ne Yapılacaksa Biz Teşkilatımızla Bir Beraberiz.

12 Kasım’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Müracaatımızı Yaptık Biliyorsunuz Ve Onun Akabinde Tabi Bizim Geliş Noktamız Teşkilat Olduğu İçin Ve Uzun Yıllar Teşkilatta Görev Yaptım, İl Başkan Yardımcılığı Görevlerinde Bulundum, Merkez İlçede Görev Yaptım. Bizim İçin Teşkilatın Ayrı Bir Önemi Var. Hemen Sahaya İnerek Bugün Çok Şükür Ki 5 İlçemizi Ziyaret Ettik Nurhak’tan Başlayarak En Uzak İlçemiz Nurhak, Ekinözü, Elbistan, Afşin Ve En Sonda Göksun İlçemizi Ziyaret Ettik. İlçe Başkanlarımızla Bir Araya Geldik, Teşkilat Başkanlarımızla Bir Araya Geldik. İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle Bir Araya Geldik Ev Çıktığımız Bu Yolda Onlardan Destek İstedik. Sağolsunlar Kendileri Bizi Bağırlarına Bastılar. Çünkü Biz De Aynı Teşkilattan Yetişmeyiz, Aynı Teşkilattan Geliyoruz. Çok Güzel İlgiyle Karşılaştık. İlçelerimizin Sorunlarını Dinledik, Teşkilatımızın Sorunlarını Dinledik, Çözüm Önerilerini Dinledik. Biz Kendi Projelerimizi Anlattık. Çok Verimli Bir Toplantı Oldu. Ve Gerçekten Bu Diğer İlçelerimizde De Devam Edecek, Sahada Biz Her Zaman Var Olacağız Süreç Tamamlanıncaya Kadar İnşallah Ve Süreçten Sonra Da Allah Nasip Ederse Her Gün Sahadayız. Ben Çok Zevk Aldım. Çünkü Çoğu Benim Kardeşim, Hepsini Tanıyorum, Bizim Dönemimizde Kimi Gençlik Kollarında Çalışmış Kimi Kadın Kollarında Çalışmış Şimdi İlçe Başkanı Olan Kardeşlerimiz Var, İlçe Teşkilat Başkanı Olan Kardeşlerimiz Var. İlgi Ve Alakalarına Çok Memnun Oldum. Ben Bu 5 İlçemize De, İlçe Başkanlarımıza Ve Teşkilat Mensuplarımıza Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum. İnşallah Diğer İlçelerimizi De En Kısa Sürede Bu Çalışmalar Kapsamında Tamamlayacağız. Ve Sizlere De Teşekkür Ediyorum Bizlere Eşlik Ettiniz, Sağolun Varolun dedi.

Editör: Haber Merkezi