Havaların elverişli olmaması Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Buluntu’ya engel olmadı. AK Parti Andırın İlçe Teşkilatı ile buluşmasına kar engeli gelince Başkan Aday Adayı Buluntu karı dinlemedi öncelik teşkilat dedi ve yoluna devam etti.

AK Parti Andırın İlçe Teşkilat binasını ziyaretini gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buluntu teşkilat mensupları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Aday Adayı Buluntu’nun ikinci durağı AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı oldu.

Buluntuyu, Burada AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı ve Teşkilat Mensupları karşıladı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Buluntu Daha Sonra AK Parti Pazarcık İlçe Başkanlığına geçti. Burada İlçe Başkanı ve Teşkilat Mensupları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Buluntu, son ziyaretini AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi istişareleri içinde geçen ziyarette Başkan Aday Adayı Buluntu, İlçe Başkanı Mehmet Berk’e ve Teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Buluntu, ziyaretlerinin sonunda yaptığı değerlendirmede Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda meydana gelen silah kazasında şehit olan piyade sözleşmeli er Cemil Kaçmaz’a Allah’tan rahmet diledi.

Buluntu, ilçelerin tamamını ziyaret ettiğini vurgulayarak konuşmasında şunları söyledi:

“Sağolsunlar benimde teşkilatçı olmam hasebiyle gittiğimiz tüm ilçelerde ilçe bakanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz de dâhil bizi bağırlarına bastılar, yakın ilgi gösterdiler. Ben kendilerine çok çok teşekkür ediyorum bu yakın ilgilerinden dolayı. İnşallah Pazar günü de temayülümüz var desteklerini istedik tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızdan. İnşallah bu süreç bizlere de Kahramanmaraş’a da hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tabi bu gezilerimiz sırasında en son Çağlayancerit ilçemizde bir de şehit haberi geldi. Cemil Kaçmaz kardeşimiz Şırnak Uludere’de şehit olmuş. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimiz varsa onlara da acil şifalar diliyorum. Bugünlerde maalesef şehit haberlerimiz sıkça gelmeye başladı. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. “ dedi.

Editör: Haber Merkezi