Zabun Konağı’nda Kadın Girişicimler Derneği Başkanı Kibar Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen iyi Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, İYİ Bir Parti’nin bir kadın hareketi olduğunu söyledi ve tüm kadınları partisine davet etti.

Meşe, özellikle kadınların siyasette olmasını önemsediğini ifade ederek: “Sizlerin de bildiği üzere İYİ Parti, Cumhurbaşkanı Adayımız Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde başlatılan Bir Kadın Hareketi.  Bu anlamda bu harekete sizlerin şahsında tüm kadınlarımızı bu kutlu harekete davet ediyorum.

Bu gün burada girişimci hanım kardeşlerimizle bir araya gelmekten çok mutluyum. Temennim girişimci kadınların sayısının kat kat artmasıdır. Derneğinizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve çok önemsiyorum.

İYİ Parti kadroları olarak, kadının toplumdaki hak ettiği yere gelebilmesi için en üst seviyede hassasiyet göstererek çalışacağız.

Kadınlarımızın eğitimini çok önemsiyorum. Bu ülkenin geleceği kadınlarımızın elinde. Her şeyin başı da eğitimdir. Çünkü bilinçli anneler bilinçli evlatlar yetiştirir. 

Diğer yandan, kadın cinayetlerinin, kadına şiddetin, tacizlerin, çocuk yaşta evliliklerin artmasını ne insanlığa ne de vicdana sığdıramıyorum. Bunların önüne geçmek şart.

Maalesef bu gün merdiven altı diye tabir ettiğimiz zor şartlarda kadınlarımız çalıştırılıyor, sosyal güvensi olmadan çalışan kadınlarımızın sayısı yine çok fazla, bir iş yerinde çalışan azaltılacağı zaman ilk işten çıkarılan kadınlarımız, erkeklerle aynı işi yapsalar da ücrette adaletsizlik yaşayan yine kadınlarımız.

Artık bunlara dur demenin zamanı. Kadınlarımızı elinden tutup en ön saflara alacağız. Kadının mutsuz olduğu aile de mutluluk olmaz, ülkede mutluluk olmaz” dedi.

Ülke sorunlarına da değinen ve kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Meşe; “16 yıldır tek başına iktidar olan bir partinin ülkeyi refaha götürmesi gerekirken gerek içte gerek dışta tehditler bitmiyor. Adalet ve liyakatten uzaklaşmış bir yönetim. Ekonomide tıkanan bir politika. 

Ne kadar acıdır ki; geçmişe özlem duyar olduk. Eski siyasal yönetimleri özlüyoruz. Bu çok tehlikeli bir durum.

Siyasetin dilinin kirlenmesi de ayrı bir sorun. Bizim kavgayla, gürültüyle işimiz yok. Bizler siyasete de iyilik getireceğiz.

İşte bu sorunların birikmesi neticesinde, milletimizin isteği üzerine İYİ Parti doğdu. Sorunlara çözüm politikalarını sunarak kurulmuş, Ülke yönetimine talip iddialı bir parti. Tüm milletimizi ayrıştırmadan kucaklayan, insanımızın kendini bulduğu, ileri demokrasi ve hukukun üstünlüğüne inanan bir parti.

Bugün Cumhuriyetimizin bütün nimetlerinden faydalananlar, Cumhuriyetin değerlerini yok etmeye çalışıyor.  Ben Cumhuriyet çocuğu olarak doğdum, devletimin imkanlarıyla okuyup, Bülent Meşe oldum. Benim bu devlete çok borcum var. Bu borcumu bu güne kadar hekimlik yaparak ödemeye çalıştım. Ancak şimdi bize emanet edilen Cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkmak, çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak, ülkeme ve şehrime hizmet etmek için milletvekili aday adayı oldum.

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için öneminin hepimiz farkındayız. Bu anlamda, ülkesi için elini taşın altına koyan iyi insanların buluştu partimize hepinizden destek bekliyoruz” dedi ve nazik ev sahipliği için KAGİD Başkanı Kibar Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Meşe’ye başarılar dileyerek sözlerine başlayan Başkan Özdemir: “Cumhurbaşkanı Adayı Liderinizin bir kadın olmasını çok önemsiyoruz. Ayrıca sizin gibi donanımlı insanların siyasi arenada olması da bizleri mutlu etti.

Saydığınız sorunların bizlerde kaygısını yaşıyoruz. Seçimler bir fırsattır. İnşallah milletimiz 24 Haziran seçimlerini iyi değerlendirecektir.

Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi