Yaşar Bozdağ, Parti Binasında düzenlediği aday adaylığı toplantısında, başvuru dosyasını İl Başkan Yardımcısı Av. Fırat Görgel’e teslim etti.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birlik Başkanı Ali Rıza Kekeç ve Yeni Sanayi Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Kazancı ve çok sayıda dostlarının hazır bulunduğu toplantıda kısa bir açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fırat Gögel, Yaşar Bozdağ’ın aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diledi.

“Daha sonra kürsüye Gelen Yaşar Bozdağ, yaptığı konuşmasında:

2002 yılında Pazarcık İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim kurulu üyesi olduğum, Gönül verdiğim Partimden 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu bu gün itibariyle yapmış bulunmaktayım,  Bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum.

Ülkemizin ve Kahraman Şehrimizin geleceği ile ilgili hepimizin üzerine düşen tarihi sorumluluklar var, gönül birliği içinde bu sorumlulukları yerine getirip hareket etmek zorundayız. Küçük hesaplar hiç bir zaman hedefimiz olmadı, olmayacak ve olmamalı, 2001 yılında büyük bir beklenti ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki Ak Parti Hükümetleri 2002 yılından bu yana ülkemizin ilerlemesi ve Çağdaş Medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasında ne kadar zorluk ve engel varsa onları kaldırmak için çalıştı ve Milletimizden aldığı güçle bunu başardı. Milletimizin yaptığı hayır duaları ve destekleri ile her geçen gün hizmet kervanına yenilerini Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde katmaya devam etmektedir.

Bir Esnaf olarak Ahiliğin temel ilkelerinden “Ahdinde, sözünde ve sevgisinde vefalı olmak, içi-dışı, özü-sözü bir olmak. Hakkı söylemekten korkmamak” olan bu anlamlı sözleri geleceğimde temel ilke olarak benimsiyorum.

Siyaset kişisel hesapların tatmin yeri olmamalıdır. Siyasetin malzemesi ve muhatabı vatandaşlarımızdır. İdeoloji olarak görülen siyaset geçerliliğini yitirmiştir. Çözüm siyasetin odağı olmalı, milletin sesine kulak verilmelidir. Milletimizin sağ duyusuna inanıyor ve güveniyorum. Tek sloganım olan “özünde bir, sözünde bir” anlayışı ile güven veren bir siyaset yapmak tek hedefimdir.

Siyasetin temeli ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Mevkilerde makamlarda geçicidir. Ancak aziz milletimize hizmet etmek amacı taşıdığında  gönüllerde kazanılan makamdır. Sorumluluk omuzlara alınan ağır bir görevdir. Bende bu görevin zorluğunu ve ağırlığını bilerek onur ve şerefle hizmet etmek üzere ak parti’den Kahramanmaraş milletvekili adaylığına talibim, Allah’ım nasip ederse ülkeme, kahraman şehrime ve milletime sizlerinde duasını alarak bu hizmet kervanına bende katılmak istiyorum.

Kahraman şehrimizin marka bir kent olması yolunda gayret ve çaba sarf edeceğim, bu bağlamda bu önemli günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

YAŞAR BOZDAĞ KİMDİR?

Yaşar Bozdağ Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde 8 Nisan 1957 tarihinde doğdu. İlk Orta ve Lise Eğitimini Pazarcık’ta tamamladı. 1977 yılında Kahramanmaraş Meslek Yüksek Okulu Makine bölümünü bitirdi.

1979 -1980 yılları arasında Ulaştırma Asteğmen olarak Askerliğini tamamladı. Çok kısa bir Devlet Memurluğunun ardından belli bir süre müteahhitlik yaptı. Daha sonra Ticaretle uğraşan Yaşar Bozdağ 2005 yılından bu yana Pazarcık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yürütmektedir. 2001 yılında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Pazarcık ilçe Kurucu Yönetim kurulunda yer aldı. 2004 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Pazarcık Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

2009 Mahalli idareler seçimlerinde Pazarcık’tan AK Partili İl Genel Meclisi 2. sıra Adayı oldu.

  Yaşar Bozdağ Evli ve Dört Çocuk Babasıdır.

Editör: Haber Merkezi