25 Şubat Salı günü, Kervanhan’daki toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Onikişubat ilçe başkanı Mesut Tosun, partisinin seçime hazır olduğunu, tüm hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini belirterek, halktan gördükleri ilginin her geçen gün artmaya başladığını söyledi. Tosun konuşmasında; “Halkımızdan, her kesimden gördüğümüz ilgi bizi mutlu ediyor, daha da ümitlendiriyor. Zaferin yakın olduğunu söyleyebilirim. 31 Mart sabahı burçlara MHP’nin bayrağını dikeceğiz” derken, MHP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan da basına övgü dolu sözler sarfetti, onların her zaman kendisine yakın bulduklarını kaydederek, 8 Aralık’ta çıktığı kutlu yolculukta çok iyi ve büyük mesafeler aldığını söyledi, “O günden bu yana yoğun çaba ve çalışma içindeyiz. Her geçen gün artan bir performans ile dolaşmadık yer, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Güçlü bir çalışma ekibi kurduk, ki ekip önemli. Başarı için, hizmet için… Bizde de belediye meclis üyeliği için çok başvuru oldu, ancak ince eleyip sık dokuduk. Hepsi de birbirinden değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla buradayız. Hepsi de kanaat önderi arkadaşlarımız. Üye gösterilmeyenler bile bizimle çalışıyorlar, kopmadılar, küsmediler, kırılmadılar. 8 Aralık’tan bu yana hep yanımızda oldular” dedi.



ESNAFIMIZ, KADINLARIMIZ, GENÇLERİMİZ BİZİMLE
Seçim çalışmaları kapsamında, kapı kapı dolaştıklarını, esnaf ziyaretlerini ihmal etmediklerini, bunun yanında köy, belde ve ilçeleri de unutmadıklarının altını çizen Onikişubat Belediye Başkan Adayı Temizkan, on yıl yaptığı meslek odası başkanlığı döneminde kenti çok iyi tanıdığını söylemesine rağmen, yine de eksikliklerinin olduğunu adaylığının açıklanmasından sonra çok daha iyi tahlil ettiğini vurguladı, sonra da; “Meğer görmediğimiz, gitmediğimiz, bilmediğimiz yerler varmış. On yılda çok azını görmüşüz. Gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz insanlar, Kahramanmaraş’a haksızlık yapıldığını söylüyorlar ve bu kez bu yanlış gidişe dur diyeceklerini ifade ediyorlar. Kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimizin ve esnafımızın söyledikleri bunlar. Yeter diyorlar, buraya kadar diyorlar, bu böyle gitmeyecek diyorlar. Tabi işadamları ile de görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz sürüyor. Onların da bize olan ilgisi büyük. Belediyeler vatandaşın rahatı için, mutluluğu için var. Ki belediyeler vatandaşı rahat ve mutlu ettirmekle yükümlüdürler. Bu kentin tarihi ve doğal değerlerini korumakla yükümlüdür aynı zamanda. Biz bunların farkındayız, bilincindeyiz” diye konuştu.



SORUMLULUĞUMUZ SÜREKLİ ARTIYOR.

“Bu şehirde, birlikte yönetim modelini halkımızdan hep uzak tutmuşlar. Biz belediyeyi aldığımızda bu şehri sizlerle birlikte yöneteceğiz, buna talibimiz” diyen, Hasancıklı bitişiğindeki mezarlık yerinin dahi yanlış olduğuna dikkat çeken Temizkan, bu bağlamda sorumluluklarının her geçen gün arttığını dile getirdi ve şunları söyledi; “Biz dersimize iyi çalıştık. Sizin için, şehrimiz için, bugüne kadar hep komşu illeri kıskanıyorduk. Artık bu algı bitecek. Bundan böyle Allah nasip ederse, Onikişubat ilçesi kıskanılacak ilçeler arasına girecek. Bunu sizlerle birlikte başaracağız”

Konuşmaların ardından Başkan Adayı Temizkan, basının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.














Editör: Haber Merkezi