Başkan Okay, dönüşüm projeleriyle yeni süreçte bir kez daha hizmete talip olduklarını yeniledi.

Seçim çalışmalarını Duraklı mahallesinde sürdüren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tamamladıkları projeleri işaret ederek yeni süreç için vatandaşın desteğini istedi. Dulkadiroğlu İlçesini sıfırdan kurduklarını hatırlatan Başkan Okay, geride kalan 5 yıllık sürede ilçenin metropol bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Yeni süreçte değişim ve dönüşüm projeleri tasarladıklarını kaydeden Başkan Okay, bu projelerin hayata geçmesi için de vatandaştan bir kez daha yetki talep etti.
Okay, Duraklı Mahallesi esnafı ve sakinleriyle yaptığı görüşmenin ardından şu açıklamalarda bulundu; “Seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de Duraklı çarşısındaki esnaf arkadaşlarımızı ve mahallelilerimizi ziyaret ettik. Onların sorun ve problemlerini dinliyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak 5 yıllık süre içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah geride kalan son 30 günü en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu seçimde de Cumhur İttifakı olarak daha önce de olduğu gibi yüksek bir oy oranıyla ayrılacağız. Hemşerilerimizin güveni devam ettiği sürece bizlerde onlara hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Seçim her zaman söylediğim gibi seçim zamanı kazanılmaz. Geriye dönük 5 yıllık zaman içerisinde ne yaptığınız çok önemlidir. Biz de Dulkadiroğlu ilçemizin tüm mahallelerinde çalışma yaptık. En ücra mahallelerimizin sokaklarında dahi belediyemizin bir eseri mevcuttur. Bundan dolayı her yere başımız dik, anlımız Ak bir şekilde gidiyoruz. Hemşerilerimizin ortaya koyduğumuz hizmetleri takdirle karşılaması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu hizmetlerin devamı için çalışmayı sürdüreceğiz.”

Editör: Haber Merkezi