Çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Onikişubat Kurucu İlçe Başkanı Devlet Ağdur, öncelikle toplumun her kesimini kucaklayan, dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyledi.

Başkan Ağdur, Onikişubat Kurucu İlçe Başkanlığı görevi kendisine tevdi edilir edilmez, hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını ifade ederek: “İYİ Parti Kadroları olarak, ülkemiz için elini taşın altına koyan gönüllü insanlarız. Milletimizin bizden beklentisi çok yüksek. İYİ Parti milletimizin isteği üzerine kurulmuş bir parti, bu anlamda sorumluluğumuz çok büyük.

Şahsıma Onikişubat Kurucu İlçe Başkanlığı tevdi edilir edilmez, yönetim kurlumuzu oluşturmak için hızlı ama titiz bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Her kesimi kucaklayan, dinamik bir kadro oluşturduk. Bu isimler gerek daha önce farklı farklı siyasi partilerde siyaset yapmış, gerekse de daha önce hiç siyasete girmemiş arkadaşlarımızdan oluşmakta. Ancak hepimizin ortak paydası, Türkiye. Önemli olan da bu” dedi.

İLÇE DİVAN KURULU’NDA KİMLER VAR?

Divan Kurulu Üyelerini de belirlediklerini söyleyen Başkan Ağdur, görevleriyle birlikte şu şekilde aktardı:

“İlçe Sekreteri Uğur Mercimek, İlçe Muhasibi Serdal Kurtoğlu,  Siyasi ve Hukuk İşleri İlçe Başkan Yardımcısı Doğan Murat Kılıç, Teşkilatlandırma İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Gürbüz, Seçim İşleri İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Avcı, Tanıtım ve Medya İlçe Başkan Yardımcısı Metehan Hiçyılmaz, STK İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Taşçı, Halkla İlişkiler İlçe Başkan Yardımcısı Melek Arslan, Sosyal Politikalar İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Kara, Kırsal Kesim Teşkilatlandırma İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar. İlçe Denetleme Kurulu: Bülent Meşe, Aydın Akgün, Kamil Güdüklü, Serdar Varol.”

ÜYE KAYITLARI BAŞLADI

Kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra bir yandan da üye kayırlarını başlattıklarını söyleyen Başkan Ağdur: “İl Başkanımız Dr. Faruk Atlı ile birlikte kurum ve kuruluş ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gördüğümüz ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Çalışma şevkimiz daha da artıyor.

Öte yandan üye kayırlarımız başlattık. Yoğun bir talep olduğu için öncelikle olarak üyelik için gelen hemşehrilerimizin üyeliğini alıyoruz. Daha sonra çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız, üye sayımızı hızla artıracağız.

İYİ Parti herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, özgür bir platform ve Genel başkanımızın çağrısını bir kez daha yineliyorum, kimseden gömleğini çıkarmasını istemiyoruz, yeter ki üzerine İYİ Parti ceketini giysin” dedi.

İYİ Parti’nin milletin isteği üzerine kurulduğunu yineleyen Başkan Ağdur: “İYİ Parti olarak biz, milletimize demokrasi, adalet ve yüksek standartlı yaşanası bir ülke için çalışan yönetim vaat ediyoruz. Bir önemli nokta da kavgayla ayrıştıran bir siyaset değil, herkesi kucaklayan yapıcı bir siyaset sunacağız.

Kapalı kapılar ardında değil, halkın içerisinde, halkımızla ele ele gönül gönüle şeffaf bir siyaset yapacağız.

Bu gün ülkemizin içerisinde bulunduğu durum hepinizin malumu, gerek dış siyaset, gerek iç siyaset, gerekse de geriye giden ekonomik politika, vatandaşlarımıza endişe veriyor. Türkiye’nin kurtuluşunu da İYİ Parti’de görüyorlar” dedi.

KADINLARIMIZ HER ALANDA HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

İYİ Parti’nin kadın hareketi olduğunu söyleyen Ağdur, tüm kadınları partisine davet ederek: “Önemle vurgulamak istiyorum, yönetimimizde on bir kadın bulunmakta. Partimize çok şey katacaklarına inanıyoruz. İYİ Parti gerçekten bir kadın hareketi.

Maalesef kadına şiddet, taciz, kadın cinayeti her geçen gün artarken, iş hayatında da siyasette de kadınlarımız geriye atılıyor. Biz kadınlarımıza hak ettiği değeri vereceğiz.

Partimiz tüm kadınlarımıza bir fırsat olarak doğdu, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi her gittiği yerde bağırlarına bastılar. Kahramanmaraşlı kadınlarımızda genel başkanımızı büyük bir hasretle beklediklerini söylüyor, inşallah en kısa sürede buluşturtacağız” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi