Yürüttüğü başarılı seçim kampanyası, projeleri ve söylemleri ile gündemden hiç düşmeyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ayşe Kazlı’nın ismi kamuoyunda en güçlü bayan adaylar arasında olduğu konuşuluyor.

2011 Yılı genel seçimlerinde de milletvekili aday adayı olan Ayşe Kazlı, o dönemde partisinin temayül yoklamasında kadınlar arasında 1. sırada yer alırken, genel sıralamada da hatırı sayılır bir oy almıştı. Buna rağmen listeye giremeyen Ayşe Kazlı; “Listeye giremesem de partimin emrindeyim” diyerek, darılmadan gücenmeden siyasete devam ederek, her zaman sahada aktif bir şekilde çalıştı.

O dönemde listede yer alamayan kadın aday adayları bir daha görünmedi. Ayşe Kazlı, saha kalan tek isim oldu.

Yerel seçimlerde, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin oy potansiyelini artırmak için sütün gayret gösteren Ayşe Kazlı, partili partisiz herkesin takdirini topladı.

7 Haziran Seçimleri için Ayşe Kazlı, STK ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerini de sürdürerek sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor.

“Neden Ak Parti” sorusunu yönelttiğimiz Ayşe Kazlı; “Kurucu Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmetleriyle, ülkemiz her alanda çağ atladı. Ulaşımda, sağlıkta, ekonomide, eğitimde vs her alanda yapılan hizmetler, ülkemiz insanını refaha taşıdı ve dünya gıpta ile izliyor.

Ben ve ailemde partimizin Pazarcık İlçe Teşkilatı kurucu üyelerindeniz. Hizmetin adresi Ak Parti çatısı altında bulunmaktan ve milletimize hizmet etmekten daima onur duyduk” dedi.

Ayşe Kazlı, “‘Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye ve Hedef 2023 Vizyonuna’ ulaşmak için de milletimiz yine desteğini partimizden esirgemeyecektir. Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, devamında Genel Başkanımız ve Başbakanımız Bilge İnsan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde Yeni Türkiye inşa edilirken ak kadroların içerisinde bende yer almak istiyorum” diyerek, partisinin 400 milletvekili hedefi için ise 7 Haziran’a kadar yılmadan çalışacağını söyledi.

Parlamenter sistemin hizmeti yavaşlattığını ifade eden Ayşe Kazlı, başkanlık sistemi ile Türkiye’nin 2023 vizyonuna hızla ulaşacağını ve yeni bir anayasanın şart olduğunu söyledi.

13 Yıldır milletin AK Parti’ye verdiği güvenin karşılığını aldığını sözlerine ekleyen Ayşe Kazlı, yine milletin desteği ve gücüyle tek başına iktidar olacağını söyledi.

Seçildiğinde, çalışmalarını il teşkilatı, başta büyükşehir olmak üzere belediye başkaları, STK’lar, Bürokratlar, İşadamları ve halk ile istişare içerisinde olacağını projelerini hep birlikte uygulayacağını vurgulayan Ayşe Kazlı: “Ortak akıl ile hareket edeceğiz. Basit siyasetle değil, hizmetlerle halkımızın arasında olacağım. Ve her zaman, ihtiyaç duyulduğunda ulaşılan bir vekil olacağım. Biliyorum ki halktan kopuk siyaset yapılmaz” dedi.

Ayşe Kazlı: “İstikrarın devam için, yeni bir Türkiye, Kahramanmaraş  ve yeni bir anayasa için tüm halkımızı AK Parti iktidarına destek vermeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  

 

 

Editör: Haber Merkezi