İYİ Parti Dulkadiroğlu Kurucu İlçe Başkanı Av. Neslihan Koca Nergiz, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile 19 Temmuz 2020  tarihinde gerçekleştirilecek olan Kahramanmaraş İl Kongresinde başkan adayı olduğunu duyurdu.

Siyasi geçmişi uzun yıllara dayanan Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı Av. Neslihan Koca Nergiz’in adaylığının seçimlere heyecan katacağı kesin.

Av. Neslihan Koca Nergiz,  sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi; “İYİ Partinin kıymetli cesur insanları, hepinize hayırlı günler diliyor, saygılar sunuyorum.

Malumumuz olduğu üzere 19 Temmuz 2020 tarihinde il kongresinde İl Başkan Adayı olmaya karar verdim.

Neden İl Başkanı olmak istediğimle ilgili, düşüncelerimi sizlerle paylaşmak delegelerin, üyelerin beni daha iyi tanıması açısından bu videonun bir ilk olarak çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Her şeyden önce kucaklayıcı bir yönetim oluşturacağım. Bu partinin kurucularının tecrübelerinden, genç arkadaşlarımızın özellikle de kadınlarımızın enerjisinden faydalanacağım.

Partide kardeşlik hukukunu, partinin kademelerinde uygulayacağım. Bu manada özellikle il teşkilatının diğer ilçelerle birlikte koordinasyonunu en üst düzeyde sağlayıp, özelikle de seçimlerde maddi manevi ilçelerin yanında olacağım.

Yine parti içi demokrasimizin çoğulcu katılımcı tarafıyla Kahramanmaraş’ımızın il ilçe sorunlarına yönelik etkin çözüm ve projeler gerçekleştirmek için adayım.

Partimin teşkilatlarında görev alan tüm temsilcilerini yönetime dahil ederek birkaç kişi ile değil, çoğulcu anlayışla, ayrıştıran değil, birleştiren taraf olduğumuzu bilmenizi isterim.

Dünü, bugünü ve yarını birleştirmek için adayım. İYİ geleceğe talibim. Bütün partililerimize delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyorum.”

Editör: Haber Merkezi