Konuşmasına İYİ Parti İstanbul Bağcılar’da Gençlik Kolları üyelerine düzenlenen saldırıyı kınayarak başlayan İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çabukel, “Milletimize geçmiş olsun. Kendilerine Allahtan acil şifalar diliyoruz. Bu yaralı genç kardeşlerimize Allah’ım en yakın sürede meydanlara inmeyi ve aramıza dönmeyi nasip etsin inşallah. Ben Avukat Ahmet Çabukel Kahramanmaraş’ta 1985 yılında doğdum. Aranızdan biri olarak İyi parti Kahramanmaraş milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayım” dedi.

Ülkemizin ve şehrimizin mevcut bulunduğu buhran durumundan İYİ insanlar olarak çıkmak istedikleri için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Avukat Ahmet Çabukel, şöyle konuştu: “Hepimiz biliyoruz ki Kahramanmaraş’ımızın ülkemizin marka değeri nüfusuna oranla çok yüksek olan bir kenttir. Fakat maalesef bu avantaj Kahramanmaraş insanı tarafından yaşanamamaktadır. Kaç kentin Sütçü İmam gibi bir kahramanı vardır. Bu husus önemlidir. Bunun kıymetini bilmek gerekmektedir. Kaderin cilvesi o ki beni Kahramanmaraş’ta sizlerin karşısına çıkarttığında o duygular canlandı. Kendi kendime dedim ki Sütçü İmam gibi davranma vakti geldi artık. Sizce de öyle değil mi? Şimdi gelin hep beraber İYİ şeyler düşünelim. Bir kurşun da biz sıkalım. Oylarımızı sandığa yansıtalım. Sandıklarımıza sahip çıkıp kimseye fırsat vermeyelim.”

24 Haziran 2018’de yapılacak Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemizde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getiren Çabukel, şunları kaydetti: “Bu hepimiz tarafından içtenlikle bilinmektedir. Seçim tarihi olarak bile dikkate alındığında seçimin öneminin ne kadar büyük olduğunu anlama hiç de zor değildir. Enerjimizle şehrimize ve ülkemize hayırlı olacağını düşündüğümüz bu aday adaylığı başvurumuz meydanlara da İYİ bir şekilde yansıyacaktır. Ülke ekonomimiz ortada, sağlık ortada, eğitim ortada, her şey tepe taklak olmuş hasta bir ülke! Adaletin ortadan kaldırıldığı, mazlumların haklarının çiğnendiği, liyakatin ortadan kaldırıldığı bir düzene karşı; yeniden adalet ve liyakat temelli bir düzeni sağlamaya çalışmak için aday oluyorum. Şehrimizin kaybolan ticari itibarını yeniden kazanması, yok edilen tarım ve hayvancılığın yeniden canlanması, yok edilen turizm potansiyeline yeniden kavuşması için aday oluyorum.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

Editör: Haber Merkezi