Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş,” gençlere şöyle seslendi;

Sevgili genç kardeşlerim gelin Kahramanmaraşımızı birlikte yönetelim.

Söz Veriyorum Eğer 30 Martta Seçilirsem:

· Büyükşehir Belediye Meclis üyesi sayısı kadar bir gençlik meclisi oluşturacagım. Burada gençler bu şehre dair alacakları kararlarla bize yol gösterecekler. bu şehiri biz çocuklarımıza ve gençlerimize bırakacaksak bu şehir onların istediği biçimde şekillenecek.
·  Bu şehirde her ay bir konser, sinema, tiyatro, resim, sergi, sosyal ve kültürel faliyet olacak gençler toplu taşımayı şimdikinden daha ucuz kullanacak
·  Her ay bir otobüs gencimiz Edirne, İstanbul, Çanakkale, Pamukkale, Kapadokya, Karadeniz, Konya başta olmak üzere ülkemin tüm güzel yörelerini gezecek.
·  Askere giden gençlerimizin ve geride kalan anne baba veya eşleri sıkıntı çekmeyecek; sosyal belediyeciliğin gereği olarak gençlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkacagız.
· Gençlerimiz evlenirkende onlara destek olacagız
·  Eğitim için kentimize gelen gençlerimiz için dulkadiroğlu,12 şubat, andırın ve elbistanda yurt yapacagız
·  Ilıca, Ekinözü Otelprojelerimiz, Kapıçam Ve Başkonuş Agaç Otel Projeleriyle, Germencıa açık hava müzesi projesiyle gençlerimize turizmde istihdam saglayıp iş imkânı sunacagız.

Sevgili Gençler;

Fikirleriniz bizim için degerlidir o yüzden gelin destek olun modern, yaşanabilir, sosyal ve kültürel yönden güçlü yeni kahramanmaraşı birlikte inşaa edelim  diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Editör: Haber Merkezi