Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Arıkan, seçim çalışmalarına hız verdi. Cumartesi günü yapılan temayül yoklamasının ardından yeniden seçim turlarına başlayan Arıkan, Sarayaltı, Demirciler Çarşısı ve Kapalı Çarşı’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinde işyerlerinin kapısını çalan Arıkan, konuk olduğu yerlerde vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı. Esnaflarla çay içip, sohbetler yapan Arıkan, vatandaşlardan dua ve desteklerini istedi. Esnafların sorunlarını ve belediye hizmetlerinden beklentilerini dinleyen Arıkan, doğup büyüdüğü semtlere bundan sonraki dönemde belediye başkanı olarak hizmet vermek istediğini söyledi.

Gördüğü teveccühün kendisi için mutluluk verici olduğunu dile getiren Arıkan, şöyle konuştu:


“Öncelikle bütün Kahramanmaraşlı hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum. Seçim çalışmalarımıza bugün Sarayaltı Caddemizden başladık. Belediye çarşısına girdik, buradaki esnaflarımızın sıkıntılarını, problemlerini dinledik. Birlikte memleketimizle ilgili görüş alışverişlerinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de bu ziyaretlerimizi, seçim çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Esnaflarımız bize yakından ilgi gösterdiler. Destek verdiler. Tabi şehrimiz ve insanlarımız her şeyden önce geliyor. Bu nedenle kentimiz için en hayırlı isim kimse o olmasını diliyoruz. Biz halisane niyetlerle, hizmet etmek için yola çıktık. Çalışmalarımıza da bu şekilde devam edip hakkımızda hayırlı olanın gerçekleşmesini temenni ediyoruz.”


Dulkadiroğlu ilçesinin bünyesinde taşıdığı tarihi ve kültürel değerlerle büyük önem taşıdığına dikkat çeken Arıkan, “Bunlardan bir tanesi de Tarihi Kapalı çarşımız. Buraya girdiğinizde sıcak esnaf diyaloglarını, samimi yüzleri görüyorsunuz. Biz de bu değerli insanlarımıza hizmet etmek, burayı turistlerin daha fazla ilgi gösterdiği bir yer haline getirmek istiyoruz. Hizmetlerin en güzeline layık olan vatandaşlarımıza yerel yönetim imkanlarını en iyi şekilde sunmak için çıktığımız bu yolda bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı tekrar esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Onlara layık olabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.










Editör: Haber Merkezi