Aras sırayla, AK Parti Nurhak ilçe başkanlığı, Afşin ilçe başkanlığı, Ekinözü ilçe başkanlığı ve belediye başkanı Nursi Çeleğen’i Elbistan ilçe başkanlığını ve belediye Başkanı Durmuş Küçük’ü makamında ziyaret etti.İlçe teşkilatlarının önemine değinen Aras, Yıllarca teşkilatların içerisinden gelen birisi olarak, teşkilatın bir milletvekilinden ne istediğini çok iyi biliyoruz dedi.

 Siyasetin bir okul olduğunu da belirten Aras konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Parti teşkilatında olan herkes çok kıymetlidir. Neden kıymetlidir çünkü memleketinin geleceği için bir kaygı içerisindedir. İlçelerimize daha çok hizmet gelsin daha iyi olalım diye hep kaygı içerisindeler. Tüm ilçe teşkilatlarımızla kol kola girerek, ilçelerimizi en iyi şekilde kalkındırmamız lazım. Hiçbir zaman ayrım yapmadan tüm şehri eşit şekilde yöneteceğiz. Nurhak’ta Ak Parti en son seçimde 2500 oy aldı. Biz bu oyu 4 binlere çıkartmamız lazım. Hiçbir zaman insanlarımıza ayrım yapmadan herkesimden oy almamız lazım. Siyasi kimliğimizin önüne biraz memleket milliyetçiliği koymamız lazım. Bütün milletvekilleriyle birlikte olup öncelikle memleketimizi gözeterek şehrimize istediği hizmeti getirmeliyiz. Bizim amacımız ilimizin fazla hizmet gitmeyen ilçelerine daha çok hizmet götürebilmek olmalı.”

İnsanlarımızı Ayrıştırmayacağız

Siyasi kavgaların ülkemize kazandırdığı hiçbir şey olmadığına da değinen Aras; “ Türkiye koalisyon dönemlerinde bir adım ileriye gidememiştir. Biz bunları yaşayıp gördük.  Güçlü olmamız için siyasi idare güçlü olacak. Ekonomimiz güçlü olacak. Bu ekonomi ve siyasi idarenin güçlü olmasıyla birlikte yatırımlarımızda güçlü olacak. Sağcı solcu diye diye insanlarımızı birbirine düşürdüler ve halkın ayaklarına prangalar vurdular. Bizler huzur ve birlik ortamının kıymetini bilelim. İnsanlarımızı hiçbir şekilde fanatikçe davranmamız lazım.  Ben hiçbir zaman hayatımda ayrımcılık yapmadım.

Dün bize silah sıkan insanlar IŞİD sıkıştırınca gelip bizim ülkemize sığındılar. Ama biz hiçbir kimseyi almamazlık etmedik. Türkiye cumhuriyeti devleti Baba ocağıdır. İlçelerimiz çok ciddi bir şekilde seçimlere hazırlanıyor.  Böyle çalışmalar partimize çok şey kazandıracaktır. Türkiye cumhuriyeti bütün İslam ülkelerinin ve Türk ülkelerinin lideri olacaktır. Ben bu görüşü benimseyerek siyaset hayatıma başladım. İşte buna en çok sahip çıkan lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve onun devamında Prof. Ahmet Davutoğlu sürdürmüştür. Biz bu tarihi misyonun devamı olmak istiyoruz.” Diye kaydetti.

Editör: Haber Merkezi