Kahramanmaraş’ta spor ve spor kültürünün kent yaşamı içerisindeki değerinin artması ve genç bireylerin toplum hayatına sağlıklı katılımında pozitif yönelim sağlaması adına yaptığı çalışmalarla bilinen CHP’li Ali Öztunç, memleketi Kahramanmaraş’ta büyük heyecana sebep olacak bir girişime imza attı.

Gençlik ve spor Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdiği yazıda son dönemdeki başarılı performans nedeniyle başarıların devam etmesi temennisinde bulunan Öztunç, “A Milli veya Ümit Milli takımlarımızın yapacağı maçlarından bir tanesinin de vekili olduğum Kahramanmaraş İlimizde düzenlenmesi Kahramanmaraş halkını mutlu edecektir” ifadelerini kullandı.

Öztunç’un Talebi Şu Şekilde;

“Bilindiği üzere, A Milli ve Ümit Milli takımlarımızın yapmakta olduğu 2020 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık ve eleme maçları ülkemizin farklı illerinde oynanmaktadır. A Milli ve Ümit Milli takımlarımızın son dönemde göstermiş olduğu başarılar hepimizi gururlandırmıştır. Bu milli gururun Türkiye genelinde paylaşılması amacıyla, önümüzdeki süreçte A Milli veya Ümit Milli takımlarımızın yapacağı maçlarından bir tanesinin de vekili olduğum Kahramanmaraş İlimizde düzenlenmesi Kahramanmaraş halkını mutlu edecektir. Bu konuda desteklerinizi bekler, başarılarınızın devamını dilerim.”

Editör: Haber Merkezi