‘’Yeter, söz Kahramanmaraşlıların ” sloganı ile Yola Çıkan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Arif Saim Akıncı Bizim Allahtan Başka Kimsemiz Yoktur Biz Partimize Gönül vermiş bir İnsan Olarak Kahramanmaraş’ta Yaşayan Kimsesizlerin Mazlumların Yoksulların Dar gelirli Ailelerin sesi olmak için AK Parti’nin bu davanın bu misyonun tek savunucusu olduğuna inandığım için aday adayıyım.

Milletvekili adayı adayı olarak amacım, AK Parti’nin inşaa etmeye çalıştığı Yeni Türkiye’ye hizmet etmektir. Amacım, , AK Parti iktidarları boyunca skalası her geçen gün yükselen insan hakları, demokrasi, hukuk devleti hedeflerine birikimimle katkıda bulunmaktır. AK Parti’nin insan hak ve hürriyetlerin korunduğu hukuk devletinin tam manasıyla tesis edildiği, millet iradesinin önündeki bütün engellerin kalktığı, demokrasinin kökleştiği ve ileri demokrasiye evrildiği, fakirlik ve çaresizliğin son bulduğu, müreffeh, özgür, özgüveni yüksek Yeni Türkiye hedefine tüm benliğimle inanıyorum. Amacım güçlü millet, güçlü devlet hedefinde olan AK Parti’nin bir neferi olarak bu uğurda çalışmaktır. ‘’

Bulunduğu her ortamda yetimlerin, ezilenlerin sesi olmaya özen gösterdiğini ifade eden Milletvekili aday adayı Arif Saim Akıncı , ‘’tüyü bitmemiş yetim hakkının takipçisi olacağım. bu Kardeşiniz Aday Adaylığı Yoluna çıktığı zaman yanında Allahtan başka Kimse yoktu ben, kimsesizlerin çaresizliğini, bir dokunuşa, bir güler yüze ne kadar ihtiyaçları olduğuna inandığım Aday Adayı oldum. Hayatım boyunca da kimsesizlerin kimsesi olma gayretinde oldum’’ dedi.

Bundan dolayı Cumartesi günü Temayül Yoklamasında oy Kullanacak olan partilerimizden aday adayı arkadaşlarımıza oy verirken ellerini vicdanlarına bıraksınlar diyerek destek istedi. 

Editör: Haber Merkezi