Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkan aday tanıtım programı, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zuhal Topcu’nun konuk olduğu aday tanıtım programına, Milletvekili Mesut Dedeoğlu, İl Başkanı Mustafa Baştırmacı, İlçe Başkanları, teşkilatlar, Ülkü Ocakları, eski milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Adayların kendini tanıtan kısa konuşmalar yaptığı programda Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Tahir Akgemci, yoğun alkış eşliğinde, Ülkü Ocak Gençlerinin “Ülkücü gençlik seninle gurur duyuyor” ve “Asenalar seninle” sloganlarıyla platforma çıktı.

BİZ SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ

Gördüğü ilgi karşısında “Kahramanmaraşlı beni bağrına bastı. Bizler bir birimize söz verdik. Bu seçimden zaferle çıkacağız. Ben sözüyüm eriyim, sizler de sözünüzün erisiniz. Bu durumda belediyenin altın anahtarını almamak için bir engel yok” dedi.

SANDIKTAN 12-0 GALİBİYETLE ÇIKACAĞIZ  

Akgemci; “İşte Partimizin adayları. Hepsi birbirinden kaliteli insanlar. Kahramanmaraş için tarihi bir fırsat. Hepimiz onurlu bir mücadele için memleketimize hizmet için yola çıktık. İlçe adaylarımızla el ele, omuz omuza vererek, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle bu seçimden 12-0 galibiyetle çıkacağız. Beş yılda Kahramanmaraş’ımızı marka şehir yapacağız” dedi.

YAPACAĞIMIZ HİZMETLERLE İZ BIRAKACAĞIZ

30 Yıldan fazla Selçuk Üniversitesi’nde vatanına hizmet etmenin onurunu yaşadığını ifade eden Akgemci, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ben aynı zamanda Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçiyim. Selçuk Üniversitesi’nde de, talip olduğum büyükşehir bütçesinin 3 katını yönettim. Bana soruyorlar; “Neden böylesine önemli bir makamı, görevi bıraktınız da, aday oldunuz” diye.

Ben bu memlekete hizmeti vebal bildim aday oldum. Herkesin rüyası, aşkı, hayali, evi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden ne mutlu bana ki; aday oldum. Memleketimi çok sevdiğim için, sizleri çok sevdiğim için, aday oldum. Memleketime yapacağım hizmetlerle iz bırakmak için aday oldum. Belediye Başkanlığı insanlara hizmet etmek için en onurlu makamdır. Rabbim nasip ederse, biz bu memlekette hep birlikte destan yazacağız” dedi.

HEP BİRLİKTE DESTAN YAZACAĞIZ

Büyükşehir Yasasına da değinen Akgemci; “Bu yasa iyi kadrolarla uygulanırsa çok verimli sonuçlar alınır. Çünkü büyükşehir kendi bütçesi ile geliyor. Ben Büyükşehir Yasası’nı tek bir maddede özetleyerek anlaşılabilirliği ve uygulanabilirliği açısından 11 sayfalık özetini çıkarttım. Aynı zaman da; kentimizin mevcut durumunu ve neler yapılaması gerektiği konusunda eylem planı oluşturarak 100 sayfalık “Stratejik Analiz” adlı kitabı hazırladım. Bu Türkiye’de bir ilk.  Yapacağımız hizmetleri, kısa, orta ve uzun vade olmak üzere 3 aşamalı eylem planımızla yapmayı hedefledik. 5 yılın sonunda bambaşka modern, çağdaş, örnek bir Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşa etmiş olacağız. Ben bu konuda çok iddialıyım, teşkilatımın bütün yöneticileri şahit olsun. Hep birlikte hizmetlerimizle destan yazacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından adaylar hep birlikte objektiflere poz verdiler. 



DOÇ. DR. EMİNE GÜLER AKGEMCİ’DE

SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


Programda, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kimya Bölümü Eğitim Görevlisi olan Doç. Dr. Emine Güler Akgemci, eşi Prof. Dr. Akgemci’yi yalnız bırakmadı.

Görevi nedeniyle bu güne kadar seçim sahasında yeterince bulunamadığını, bundan sonra seçim çalışmalarına tamamen katılacağını ifade eden Emine Güler Akgemci, özellikle kadınları siyasette daha aktif olmaya davet etti. 






 

 

Editör: Haber Merkezi