AK Parti İl Başkanlığı tarafından, 25. dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan bayan ve engellilerin de yer aldığı 84 aday, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla teşkilat üyelerine tanıtıldı.

İl Başkanı Metin Doğan, burada yaptığı konuşmada, bu topraklarda yaşamanın, Osmanlının varisi olmanın, mazlum ve mağdur milletlerin gür sedası olmanın bir bedelinin bulunduğunu belirterek, "İşte bu bedelleri ödeye ödeye geldik. Onun içinde bu topraklarda yapılan her seçim bir önceki seçimden daha büyük anlam ifade ediyor" dedi.

7 Haziran yapılacak seçimin önemine dikkat çeken Doğan, bunun Türkiye'nin demokrasi yolculuğunun en büyük virajlarından birisidir olduğunu bildirdi.

AK Parti iktidarının Türkiye'de 13 yıldan beri yapmaya çalıştığımız reformların, restorayon hareketlerinin halkın mutluluğu ve refahı için yapılan çalışmaların kalıcı hale gelmesinin bir tek yolunun olduğunu vurgulayan Doğan, "Kurucu genel başkanımız ve davamızın doğal liderinin de söylediği gibi 400 milletvekiline de ulaşabilmemiz için Kahramanmaraş'ta da bir şeyler yapmamız lazım. Burada biz 7 ve 8'inci milletvekilliğini alırsak Türkiye'deki 400 milletvekili hedefine de yaklaşmış oluruz. Bu şekilde de yeni anayasanın kapılarını sonuna kadar aralamış oluruz" diye konuştu.

Teşkilatlar olarak sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Doğan, aday adaylığı sürecinin sonunda 84 kişiden 8'nin listeye gireceğini, listeye giremeyen 76 kişinin de sanki listede yer almış liste başı olmuş gibi bu seçimlerde gayretle azimle çalışmalarını gerektiğini, Yeni Türkiye idealine ancak bu şekilde ulaşılacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günlerini kutlayan Doğan, Şah Fırat Operasyonu ve Malatya'da iki askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise; Yeni Türkiye'den rahatsız olanların bulunduğunu, hem içeride hem dışarıda Türkiye'nin güçlenmesini kabullenemeyenlerin şimdi de AK Parti aleyhinde kumpaslar kurmaya başladığını söyledi.

AK kadrolar olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde, milletle ittifak yapıp milli iradeyi omuzlarda taşıyarak tüm bu oyunların hepsinden milletin desteği ve Allah'ın izniyle galip geldiklerini vurgulayan Erkoç, "Yeni Türkiye'nin inşaasında "bende varım" diyerek yola çıkmanız çok alkışlanacak bir durum. Hepinizi tebrik ediyorum. Büyük bir coşku getirdiğiniz partimize ve seçim kampanyamıza" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kürsüye çıkan aday adaylarının özgeçmişleri okunarak tanıtımları yapıldı.





































 




 

Editör: Haber Merkezi