İlçe başkanı Şakalar  konuşmasına şöyle devam etti.  İlk günkü aşkla hep beraber haydi Bismillah diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda seçim kampanyası çerçevesinde ülke genelinde bu aziz ve necip millet, Partimize %49.5 oy vererek AK Parti tek Parti, AK Parti Tek başına bu ülkenin iktidarı demiştir. 

Bu Sonuç ABD, İsrail, İtalya, İngiltere, Rusya ve  Fransa gibi ülkeleri üzmekle birlikte Filistin, Bosna, Mısır, gibi ülkeleri sevindirmiştir. Üzüntüyü Yaşatan ve Mutluluğu Yaşatan bu aziz millette şükranlarımı sunuyorum .

Kıymetli Dava arkadaşlarım çok değerli Ekinözü halkımız 1 Kasım seçimleri bağlamında Ekinözü'müz de %63 oy vererek  bir rekora imza atmıştır bu rekoru bizlere yaşatan hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum. Bizlere büyük bir sorumluluk yüklediniz İnşallah Rabbim her bir oyun hakkını bilen kullarından eyler. Bizim amacımız bundan sonra Ak Parti'ye oy vermeyen %37 kesiminde gönlüne girmek bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz .



Kamu Yatırımları Noktasında Gurup Başkan vekilimize ve Milletvekilerimize Teşekkürü bir borç bilirim. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Ekinözü’ndeki Sıcak Asfalt Çalışması ve Devasa Mesire Alanından dolayı Teşekkür ediyorum .

"AK PARTİ EKİNÖZÜ İÇİN BÜYÜK BİR MİLLATTIR" 
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise konuşmasında yapılan yerel seçimlerde 21 Mahalle 77 Mezra’dan vatandaşları vermiş olduğu oyları ile Belediye başkanı seçildik 

Siyaset Bir Sevdadır, İnsana hizmet etmek bir sevdadı.r Halka ve hakka hizmet etmek bir sevdadır. Bize de bu sevdayı nasip eden rabbime şükür ediyoruz. 1 Kasımda bu kutlu yolun yolcularına insanlarımızın duaları ile insanlarımıza hizmet etmeyi nasip eyledi ben; Ak Parti Grup başkan vekilimize Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize çok büyük teşekkür ediyorum. AK Parti; Ekinözü için büyük millattır. Ekinözü Halkımıza AK Partimize vermiş oldukları destekleri için teşekkür ediyorum dedi.



"EKİNÖZÜ BU DESTEĞİN KARŞLIĞINI HİZMET OLARAK ALACAKTIR"
Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatih Mehmer Erkoç İse Türk Siyasi Tarihin en dönüm noktalarından bir tanesini yaşadık çok şükür olsun bir destana çevirdiniz Türkiyemizin Çok Önemli dönüm noktlarından bir tanesiydi ya eski Türkiye’ye dönüş kaos ve karyaşaya  koalisyonlar dönemine’yada o güçlü Türkiye’yi Yeni Türkiye’ye 2071’e hedef koymuş kadroların inşa etmek istediği o yeni Türkiye’ye Kapıları açma günüydü Artık Türkiyemizin aziz Milletimizin önü açık hamd olsun 1 kasımdan Çok bir Şekilde çıktık artık Türkiye’mizin her tarafı bayrama Döndü AK Partiye destek versin vermesin herkes bu 1 Kasım seçim sonuçlarından çok mutlu çünkü istikararı ,Huzuru, herkes Gördü Türkiye aydınlık bir güne uyandı 2 kasımda İnşallah bizlerde bu sureçte sizlere daha iyi hizmet vermek için gayret içerisinde olacağız sizler Üzerinize düşen görevi yaptınız bizlerde sizlerin bu güvenine layık olacağız diyerek saygı deger Cumhurbaşkanımızın İyamesinde sayın Başbakanımızın önderliğinde Çok degerli Grup Başkan vekilimiz ,Milletvekilerimiz ,İl Teşkilatımız ,Ekinözü İlçe Başkanımız ,Belediye Başkanımız’la Büyük Şehir olarak omuz omuza bu takımı dahada güçlendirdiniz bizde inşallah sizlere daha çok hizmet yapacağız Ekinözü’nü daha Güzel halle etireceğiz Sıcak Asflat Çalışmalarımız ,Parke ,Sulama Suyu Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor İnşallah Ekinözü İlçe Merkezindek Önümüzdeki Yıl İçme suyu şebekesini değiştirmeye Başlayacağız bunun bir kaç yıl içersinde İlçe Merkezindeki Şebekeyi değiştirmiş olacağız dedi. 





HERKES İŞİNİ YAPACAK 
AK Parti Gurup Başkan vekili Mahir Ünal ise Konuşmasında   Böyle güzel bir mekânda Ekinözü’nde olmak çok güzel. Biz bal yapan arılar gibiyiz. Millet de bizi kovansız bırakmıyor.  Herbirimiz azimle gayretle yaaşadığımız şehirleri ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizle beraber Kahramanmaraş’ı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz:. 1 Kasım bunun arkasındaki irade ise millettir. Milletin kendisidir. 1 Kasım’da bunun üstüne mühür vuruldu. Bu devleti yönetecek olan meşru güç millettir. Tescil edildi.

90 yıldır bu devleti kimin yöneteceğinin kavgası yaşanıyordu. Millet her seferinde adamını seçiyor Ankara’ya gönderiyordu. Fakat Akara’nın o karanlık sokaklarında, karanlık koridorlarında milletin iradesi gasp ediliyordu. Kim tarafından? Devletin belli kurumlarında odaklanmış güçler tarafından. Sivil bürokrasinin, askeri bürokrasinin, medyanın içerisinde yapılanmış sözde aydın niteliği taşıyan bir kısım kesimler ve maalesef bir kısım sermaye grubu milletin iradesine rağmen siyasete yön veriyordu. 7 Haziran’da ve 1 Kasım’da bunlar umutlandılar. Dediler ki başrma noktasına geldik ha gayret dediler. Bu zaman dilimindeki mücadele daha önce görülmemiş bir mücadeleydi. 3 tane örgütü harekete geçirdiler. PKK, IŞİD, DH-KPC. Yetmedi örgüte medyadan destek sağladılar. Yetmedi aydın ve uluslararası  destek sağladılar. Şunu bilemediler.  Biz Çanakkale’de yedi düveli püskürtmüşüz size mi boyun eğeceğiz. Umutları kursaklarında kaldı. Öyle umutluydular ki; ‘1 Kasım’da AK Parti’yi sakın ola seçmeyin, iç savaş çıkar’ dediler. Bu millet öyle bir irfan ve feraset sahibi bir millet ki 1 Kasım’a kararını verdi. 2 Kasım’da muhalefetin bile yüzü gülüyordu. Hamd olksun millet snadıkta gereğini yaptı. Millet kararını verdi. Bu devletin kim tarafından yönetileceği bellidir dedi. Bu devleti yönetme sevdasından paralelcisi de, medya patronu da, değişik isimler altında toplanmış örgütler de vazgeçsin.  



Bize diyorlar ki milleti kutuplaştırmayın. 13 yıldır bizimle mücadele eden siz değil misiniz? 90 yıldır milletin iradesiyle mücadele eden siz değil misiniz? Milletin seçtiklerini kurduğunuz tuzaklarla al aşağı etmek için uğraşmadınız mı? Yeri geldi darbe yapıp ülkenin başbakanını asmadınız mı? Yeri geldi yargı darbesi de yaptınız. 12 Eylül, 28 Şubat’ı siz yapmadınız mı? Bu milletin içinden bir yiğit çıktı. O yiğidin arkadaşları size boyun eğmedi, şapka çıkarıp gitmedi. Millet bize yetki verdikçe biz yolumuza devam edeceğiz. Kutuplaşma istemeyenler milletin iradesine saygı duysun. Milletin üstüne çıkmaya çalışmasın.  Yerinizi hududunuzu bileceksiniz. İş adamı, medya patronu, askeri işini yapsın bundan sonra dedi. 

Teşekkür Ziyaretine AK Parti Grup Başkan vekili Mahir Ünal ,AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilerin Tamamı Katıld. 




HABER :İsmail BOZDOĞAN  (K.Maraş Haber Ajansı)
Editör: Haber Merkezi