Ak Parti Kahramanmaraş’ta ilk defa 438 bin 582  oyla bir rekora imza atarken, Mahir Ünal, Nursel Reyhanlıoğlu, Veysi Kaynak, Celalettin Güvenç, Mehmet Uğur Dilipak, M.İlker Çitil, İmkan Kılıç ve MHP den Fahrettin Oğuz Tor TBMM giden verilerlimiz oldu.
   
 Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında dün akşam sonuçların alınması üzerine , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Gazeteci Bekir Doğan’a yönelerek, “ Sizleri tebrik ediyorum, 3 gün önce köşenizde yazdığınız gibi sonuç çıktı, kutluyorum, Ak Partinin seçim başarısı gibi bu sizin gazetecilik başarınızdır, kutluyorum,” dedi.
     
Ak parti gurup başkan vekili Mahir Ünal Ak Parti MKY üyesi Metin Doğan, İl Başkanı Ahmet Güngör, Kahramanmaraş büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İlçe Başkanı Ahmet Özdemir , Gazeteci Bekir Doğan tebrik ettiler..
     
Türkiye genelinde Ak Parti 258 milletvekilini 316 çıkarıken, CHP 134 vekil, MHP 41 vekil, HDP 59 vekil ile meclis de yerini alırken, Kahramanmaraş’ta yeni vekilleri ile TBMM yerini almış oldu.
     
BAKANLIK BEKLİYORUZ
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Celalettin Güvenç den bakanlık bekleyen Kahramanmaraşlılar üç vekilden birini bakan olarak kabine de görmek istiyor.. 
Editör: Haber Merkezi