Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu 24 Şubat 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşmişti.  

Bu gün Ak Parti İl binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Debgici, İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Ahmet Özdemir‘e, teşekkür ederek: “İlçe başkanı olarak da güzel çalışmalarımız oldu. Kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile bir bayrak değişimi yaşandı. Bu bayrağı en iyi şekilde başarı ile taşıyan Ahmet Özdemir’den devraldık. Ben kendisine özellikle 24 Aralık 2015 tarihinden bu yana gayret gösteren tüm il teşkilatı mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Bir hakkı teslim etmek lazım Ahmet Özdemir Başkanımız bu işi başarılı bir şekilde yürütmüştür. En iyi şekilde idareciliğini yapmıştır. Biz de kendisinin ilçe başkanı olarak görevimizi o günden bu güne en güzel şekilde yerine getirmeye gayret gösterdik.

Tabi Ak Partide dava önemlidir. Koltuklar, makamlar, gelip geçicidir. Ben her konuşmam da şunu söylemişimdir: Genel Merkezimiz bize her an diyebilir ki şu an dahi, “size çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” Ancak dediğim gibi Partimizde dava önemlidir.

Ahmet Özdemir Başkanımıza da hem çalışma hem de siyasi hayatında başarılar diliyorum ve daha iyi yerlere geleceğine inancım sonsuzdur. Tecrübelerinden faydalanacağız.

Görevi devralan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. İşimiz çok zor. AK Parti teşkilatları devraldığında hep üst çıtalarda devir almıştır. İnşallah bizde bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız" diye konuştu.   

Ahmet Özdemir ise yaptığı kısa konuşmasında; İl Başkanı Ömer Debgici ve yeni yönetime başarılar diledi ve: “Ömer Başkanımızın bu işi layıkı ile yapacağına inancım tamdır. Bizim işimiz aldığımız talimatları yerine getirmek. Bundan sonra bize Ömer Başkanımız talimat verecek, bu dava nasıl katkı sağlayabilirsek o yönde çalışacağız. Biz kendisinin destekçisiyiz, yardımcısıyız” dedi.

Daha sonra İl Başkanlığı koltuğuna oturan İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, tebrikleri kabul etti

 

Editör: Haber Merkezi