Ak Parti Ekinözü İlçe Başkanlığı için kulislerde adayların isimleri netlik kazanmaya başladı.

İlçe Başkanı Kamil Ayrılmış, İlçe Yönetiminden İlçe Başkanlığına Aday Olacaklarında İsimleri Şu Şekilde Mesut Çiçek, Hamdi Ücük, Mikail Biçer, Bunların Yanı Sıra Yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Emekli Belediyeci Şevki Özer, Hikmet Özer İlçe Başkanlığı adaylığına talip oldu.

Kahramanmaraş Bölgesinde Genel ve Yerel Seçimlerde Siyasetin Hızlı olduğu Ekinözü İlçesinde ilk defa AK Parti Belediye seçiminde kazandı.

AK Parti Genel Merkez'e yakın isimlerden de öğrendiğimiz kadarıyla Ak Parti bu kez işi sıkı tutma peşinde Çünkü Yönetim İçerisinde Birden Çok aday olacağı söz konusu olacağı için ve adayların artması durumunda da aralarında uzlaşı sağlamalarını isteyecek. Uzlaşma olmaması durumunda Seçim veya direk Genel Merkez'in belirleyeceği bir isim ile yola devam edilecek.   

AK Parti İlçe Başkanı Kamil Ayrılmış yıllardan beri yürütmekte olduğu İlçe Başkanlığı'nı başka birisine bir aileye kaptırmamak için kulis oluş turken, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Kamil Ayrılmış Bölge Yaptığı bir Çok Hizmetlerden dolayı İlçeler Arasında En Çalışkan ve Aktif İlçe Başkanı Olarak Biliniyor.

Özelikle AK Parti Milletvekilleri Tarafından Başarılı Olarak Bilenen Ayrılmış İlçe Başkanlığı Döneminde Tarafsız Bir Şekilde Siyasi Ayrım Yapmadan tüm Vatandaşların İşlerini Çözdüğünü Tüm Bölge Halkı biliyor ama bu bir Siyasi Rant İlçe Teşkilatı İçerisinde Yerel seçimlerden sonra Ayrılmışla Yönetimden Bazı isimlerin arası Bozulduğunu Tüm Bölge Halkı biliyor .

Ekinözü Kulislerine Göre Aday Olacakların Arasında İlçe Başkanlığına İki Kişiye kesin Gözüyle Bakılıyor Bunlar Mevcut ilçe Başkanı Kamil Ayrılmış ve Emekli Şevki Özer .


ÖZER İlçe Başkanlığına Neden Talip Oldu

AK Parti Ekinözü İlçe Teşkilatında Önümüzdeki Aylar içerisinde yapılması muhtemel kongre için Ak Parti  Ekinözü  İlçe Başkanı adayı olan Şevki Özer Açıklamasında  şunları söyledi 1956 Yılında Ekinözü ilçesinde doğdum. Kahramanmaraş Ticaret Lisesi Mezunuyum evli ve beş çocuklu bir aileyim kamu kurumlarında memur olarak Kahramanmaraş tarım il müdürlüğünde Diyarbakır tarım il müdürlüğünde Ekinözü İlçesi belediye başkanlığında çalıştım 26 Yılımı doldurduktan sonra kendi isteğim üzerine emekli oldum ve şu anda serbest ve Ekinözü ilçesinde ikamet etmekteyim

26 Yılık Memuriyet hizmetimde 15 yılını Ekinözü belediyesinde muhasebe müdürü hesap işleri müdürü olarak filen çalıştım hesap işleri müdürü iken 2005 yılında isteğimle emekli oldum .

  Siyasetle ve Belediyecilikle iğli her alanda bilgi ve tecrübeye sahibim yılardır görevlerim gereği Ekinözü’nü deki halen çalışan memurlarla halkla ilçeye bağlı köylerle ve 77 mezrası ile iç içeyim sabırlı ve ılıman bir yapıya sahibim Yılardır Siyasetten ve belediyeden edindiğim tecrübe ve birikimlerimin ışığında Ekinözü ilçemize her alanda yararlı olacağıma inandığım için Ekinözü İlçe Başkanlığına Bende Adayım Ekinözü İlçemizi Gerek Ankara’da Kahramanmaraş’ta Ekinözü’müzü temsil etmek için durmak yok yola devam ilkesi ile çağ atlayan tarih Yazan tarihe geçen AK Partinin Bayrağının Altında halkımıza hizmet etmek istiyorum dedi.

 

Editör: Haber Merkezi