AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözüme kavuşturduklarını ifade ederek Bizler burada AK Partimizin Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın Başbakanımız Bilge İnsan Ahmet Davutoğlu'un AK Parti İl Başkanlığın ve sayın Bakanımız olmak üzere Tüm Milletvekillerimizin temsilcileriyiz bu anlamda Ekinözülü hemşerilerimizin ne gibi sorunları var hemen gerekli yerle görüşme sağlayıp çözüme kavuşturuyoruz dedi.  



AK Partinin Hizmet perspektifini ‘önce insan’ ilkesiyle oluşturduklarını ve halka rağmen değil, halkla birlikte yönetim anlayışıyla yola çıktıklarını kaydeden Başkan Şakalar , “mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek istişare ediyoruz. Köylerimizin sorunlarını dinleyerek, yerinde tespit ediyor ve çözüm yollarını AK Parti il Başkanımızla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımızla Ekinözü Belediye Başkanımızla birlikte masaya yatırıyoruz. Yaptığımız ziyaretler oldukça verimli geçiyor.

Hemşehrilerimizle hasbihal ediyor, sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinliyoruz. Hemşehrilerimizin Partimize gösterdiği teveccüh hizmet heyecanımızı daha da arttırıyor.” dedi.



Ekinözü AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Konuşmasının devamında, sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını belirtti.

Mahalle sakinlerimiz bu ziyaretlerden büyük mutluluk duyduğunun altını çizen Şakalar , "Biz, iktidar olduk diye asla rehavete kapılmadık. Hemşehrilerimizin sesine her zaman kulak verdik vermeye devam edeceğiz. Hiçbir isteklerine asla sırtımızı dönmedik. Siyasetçiye ulaşmak çok zor tezini tamamen ortadan kaldırdık biz onların günlük ayağına geliyorum ben Günlük hiç yoktan 3 mahallemizde vatandaşlarla bir araya geliyorum. Onlar bize gelmezse, biz onların ayağına gidiyoruz. Birçok çalışma yapıyoruz ama bu çalışmamız vatandaşlarımızın yoğun ilgisini çekti. 



Şakalar diğer taraftan bizlerin Mahalle ziyaretleri sürürken bir yandan da Partiye gelen erkek-Bayan, genç-yaşlı tüm halkın sorunlarını bire bir dinliyoruz ., “İyi işleri, hayırlı işleri önce milletimizin menfaatine, ondan sonra da insanlığın menfaatine sunmak üzere hizmet etmeye çalışıyoruz.  Hizmette milliyetçi davranılmamalı. Ne surette olursa olsun ayrım yapılmamalı. Garibanın ihtiyacını bugün Sosyal Yardımlaşma Vakfı gideriyor. Devlet, sağlık alanında ihtiyaçlarınızı modern hastanelerde alma imkânı buluyorsunuz. Eğitim anlamında sıralarının üzerinde bedava kitaplarını almaya devam ediyor.” şeklinde konuştu. 



Şakalar , “ Partilerin amacı sorun çözmektir. Temsil ettiği yerdeki problemleri çözmektir. Bizde Ak Parti İlçe başkanlığı olarak bizlere gelen her kim olursa olsun onun sorununu dinleyerek çözümü noktasında yardımcı olaya çalışıyoruz. İlçede belli başlı sorunların olduğunu biliyoruz. Sıkıntı çektiğinizi biliyoruz. İlçe halkının rahat etmesi, sorunlardan kurtulması için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi