Kamu Sen İl Başkanı Adem Demir ve Kamu Sen’e bağlı sendika başkalarının hazır bulunduğu ziyarette Adem Gürz, destek ve dualarını istedi, hedeflerinden bahsetti.
Adem Gürz,  burada yaptığı konuşmasında sendikacılığın önemine değinerek, Kamu Sen’in üstlendiği sorumluluğu ve mücadelesini her zaman savunduğunu, daima da yanlarında olacağını belirtti.
Adem Gürz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “
Bizim siyasetimizin temel dinamiğini Türk Milletinin değerleri, Milliyetçi Hareket Partisinin ana ilkeleri oluşturmaktadır.
Kamu Sen Milliyetçi Hareket Partisi için de çok önemli bir sendikadır. Türk Milliyetçisi olan, milli ve manevi değerlere bağlı insanların bir araya gelerek oluşturdukları bu sendikanın güçlenerek büyümesi ve ebediyen yaşaması gerekiyor.

Sendikalarımızın sorunları var ve bizde bu sorunlara hakimiz. Mevcut iktidar, Türk Milliyetçiliğini savunan insanların oluşturduğu bu sendikanın, kendi fikirlerini icraatlarını savunan bir sendika olmadığı için büyük bir baskı altında oldukları çok açık bir şekilde biliniyor.
Özellikle Türk Eğitim Sen ve Sağlık Sen’e uyguladığı baskıları hepimiz görüyoruz. Liyakatli insanları göreve getirmek yerine “Benim olsun ama liyakati önemli değildir” diyerek başka insanları görev başına getirdikleri hepimizce bilinmektedir. Bu bizim tasvip etmediğimiz bir işleyiştir ve her zaman Kamu Sen ve Kamu Sen’e bağlı sendikaların yanında olacağız. Liyakatli insanların göreve getirilmesi noktasında tüm gücümüzü kullanacağız. Haklarının korunması noktasında her türlü eylemi yaparak destek olacağız.
Her zaman Kamu Sen’le birlik içerisinde olacağız ve birlikte çalışacağız.
Sadece seçim dönemlerinde hatırlayarak değil, her zaman istişare içerisinde olup, hemhal olacağız. Yapılan çalışmaları ve faaliyetleri izleyip, katılmamız gereken faaliyetlere mutlaka katılacağız. Kamu Sen nerde bir eylem yapıyor, nerde bir haksızlığa karşı dur diyorsa, biz daima orada olacağız, Kamu Sen Bayrağı altında, savunduğu fikirleri güç vererek bizler de savunacağız.

Kamu Sen sadece ülkücülerin değil, aslında Türk Milletine mensup olan insanların sendikasıdır. Bu milletin temel değerlerini taşıyan ve yaşatmaya çalışan bir sendikadır. Hassasiyetleri olan bir sendikadır. Kamı Sen’i bağlayan değerler vardır. Türk Milletinin milli ve manevi değerleri Kamu Sen’in hassasiyeti, vazgeçemeyeceği değerlerdir. Bu değerlere bir saldırı olduğunda birleşir ve bunun karşısına çıkar. Tür Devletine, milletine, bayrağına bir saldırı varsa Kamu Sen dimdik ayakta durur ve bu değerler için mücadele verir.
Bu düşünceler, bizim partimizin düşünceleri ile örtüşmektedir. İşte bu yüzden biz sendikamızın haklarını sonuna kadar savunacağız, hakların korunması için siyaset noktasında ne gerekiyorsa yapacağız.
Kamu Sen’e de bu seçimde çok büyük görevler düşüyor. Bu bilinçle siz değerli Kamu Sen üyelerinin de gereken hassasiyeti göstereceğinizden şüphem yoktur.”
Kamu Sen İl Başkanı Adem Demir de, Gürz’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarılar diledi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi