Aday adayı olduğu ilk günden bu yana ziyaretlerini aralıksız sürdüren Adem Gürz, Türkoğlu İlçe ziyaretinde ilk durağı MHP Türkoğlu İlçe Teşkilatı oldu.

Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Adem Gürz, İlçe teşkilatı ile istişarelerde bulundu.

Bu ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Türkoğlu İlçe Başkanı Orhan Sarı, ilçenin durumu hakkında bilgiler verdi.

Sarı, yaptığı konuşmasında Adem Gürz’ün aday adaylığının kendilerini mutlu ettiğini, seçildiği takdirde memleketini en iyi şekilde temsil edeceğini ve üstün hizmetlere imza atacağını söyledi.

Gençlerinde yoğun ilgisinin gözlendiği ziyarette, geçmişte Türkoğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan Adem Gürz, tecrübelerini ve inandığı davanın yüceliğini ülkücü gençler ile paylaştı.

Yerel halkında katıldığı toplantıda, Milliyetçi Hareketin, Harekete geçerek, bu seçimlerde gerekli başarıyı sağlaması için karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Gürz, burada yaptığı konuşmasında: "Başarmak için inanmak gerekli. Ben yürekten inanıyorum ki, bu yüce halkın gür sesi olacağım. 7 Haziran seçimleri ülkemiz için hayati önem taşıyan bir seçim. Bu vebal hepimizin. Herkes ülkenin bekası, birlik ve beraberliği için MHP çatısı altında birleşmeli" dedi.

Partisine ve şahsına destek isteyen Gürz, ülkenin refahı için MHP iktidarının şart olduğunu önemle vurguladı.

Toplantı sırasında ilçe teşkilatında bulunanlar: “ Yürekli ve kendilerini hiç terk etmeyecek, duygularına tercüman olacak, toplumun nabzını tutan ve topluma liderlik edecek bir vekil istiyoruz” düşüncesi dile geldi.




Partililerin bu düşüncesini doğru bulduğunu ve aynı fikri savunduğunu, yine aynı düşünce ile yola çıktığını ifade eden Adem Gürz, ilçe hakkında sorunları not aldırarak ilçeden ayrıldı.








Editör: Haber Merkezi