Sevgili Okuyucular! MHP Lideri  Bahçeli Kayseri’de  ''Mahalli İdareler Seçimi 2. Etap Aday Takdim Toplantısı''n da konuştu.
 Devlet Bahçeli, Aday tanıtımı için geldiği, Kayseri’de Kadir Has Kongre ve Spor Merkezini dolduran binlere seslendi. Bahçeli,burada  hem Cumhurbaşkanı Gül’e hem de Başbakan Erdoğan’a sert  çıktı.Bahçeli’nin sert olduğu kadarda anlam içeren sözleri  vardı.Bahçeli’nin bu sözleri ülkenin  dört bir yanından gelen  belediye başkan adayları kanalıyla milyonlara ulaşması sağladı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü, Gül’ün memleketinde eleştirdi ,”Ahmet Kaya’ya verdiğin ödülü geri al” Başbakan Erdoğan’a da ağır sözlerle yüklendi.”bu yaptıklarının hesabını Mahşerde vereceksin”

Spor salonunu tıklım tıklım dolduran kalabalık karşısında coşan Bahçeli, özellikle Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Hiçbir iktidar ülkemize bu kadar zarar vermemiştir. Türk milletiyle sorunu olanlar AK Partiye yardımcı olmuşlardır.Başbakan halkın iradesini yanlış kullanmıştır.AK Parti'nin iktidar yılları uzadıkça Başbakan demokratikleşmeden uzaklaşmıştır.İmarlıda bulunanla müzakere Türk milletiyle mücadele eden bu. Mısır'a üzülüp Doğu Türkistan'a üzülmeyen bu başbakandır. Başbakan modern bir tiran'a dönmüştür.'Eğer bu ülkede bir diktatör varsa buyursun sandıkta indirsinler' diyen bir zihniyettir. Ortadoğu devletlerine güvenmenin hesabını vereceksin. Açılım, çözüm, süreç gibi bütün hareketlerin mahşerde hesabını vereceksiniz. Recep Tayyip Erdoğan sandıkla Başbakan oldu. Yine sandıkla baş bölücülükten hüküm giyecektir."Ne Mutlu Türk'üm Diyene" sözünden ödü kopanları geldikleri gibi gönderecek misiniz? Kadir Has Kongre ve Spor Merkezini dolduran binlere böyle seslendi.

Eleştirilerine devam etti Bahçeli, ''Başbakan Erdoğan ağırlaşan sorunların lokomotifi olmaktan çekinmemektedir. Başbakan ve hükümeti imal ettiği tüm zehirli okları aziz milletimize doğrultarak arkası arkasına hedefe göndermektedir. 11 yıllık AKP iktidarı Türkiye'yi adeta tutsak almıştır. Hiçbir iktidar bugünkü gibi milli ve manevi değerlerimizle oynamamıştır. AKP'nin iktidar yılları uzadıkça Başbakan şımarmıştır. Başbakan Erdoğan üniversite öğrencilerine kaba ve serttir. İmralı canisi ile müzakere Türklükle mücadele eden bu Başbakandır. Kerkük'te dökülen Türkmen kanını hiç aklına almayan ama Mısır'da Gazze'de ölenler için yas tutan bu Başbakandır . Şehitlerimizin katillerine kucak açan Kandil'de Oslo'da İmralı'da şeref tapusunu kaybeden bu Başbakandır. Başbakan Türk siyasetinde gelmiş geçmiş en tehlikeli kişidir. Başbakan başına buyruk ve hoyrattır. 'Bu ülkede bir diktatör varsa buyursunlar bu diktatörü sandıkta indirsinler.' Bu sözler Başbakana aittir. Evet sandık bu milletin önüne geldiğinde bu millet sizi oradan indirecektir”

Bahçeli’nin eleştirisinden Cumhurbaşkanı  Gül'de nasibini aldı. Bahçeli, Gül’ün Ahmet Kaya'ya Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü vermesini sert bir dille eleştirdi. "Bu ödülü siz mi düşünüp takdir ettiniz, yoksa bir teklifi mi uygun buldunuz. Etrafınızda PKK’ya ödül verilmesi dillendirilmişse, kaygımız, terör örgütü Çankaya Köşkü’ne kadar sızmıştır ve kaygımız büyüktür , bu kararından vazgeç  ve o ödülü geri al” dedi. Sayın Bahçeli’nin bu anlamlı söylemleri salonu dolduran binleri coşturdu. MHP Lideri burada Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, adının yanısıra çevre illerden gelen yaklaşık 220 belediyeye başkan adayının isimlerinde kamuoyuna tanıttı.