Herkes kendini sorgulasın !..

Müslümanca yaşıyor muyuz ?

Türkiye nüfusunun yüzde kaçı Müslüman ?

Sabah iş yerime geliyorum: Bir kamyonet üzerinde inşaat malzemesi var..

U dönüşü yapılmaz diye peş peşe tabelanın olduğu yerde U dönüşü yapmaya çalışıyor.. yabancımı diye plakasına baktım 46 plaka.. içindeki ne baktım, bir karış sakal bırakmış sözde Müslüman bir kardeşimiz.. Tanıdık biri görünüşü Müslüman ama hareketi değil..

Yaptığı iş : Kanunlara aykırı ve cezası var suç.. Polis görürse !..

U dönüşü yapmaya çalışırken trafiği tıkadı , her iki yönde trafik durdu, araçlar bekliyor, boş yere yakıt yakıyor ve kul hakkı geçiyor.. böyle bir günah işliyor , yüzlerce sürücünün hakkına tecavüz ediyor..

Başındaki takkeye bakarsak : Sabah namazdan çıkmış ama boşuna..

Sakalına bakarsak : sözde Müslüman ama boşuna..

Müslüman : giyimi, kuşamı, konuşması, hareketleri ile insanlara örnek olur..

Müslüman : Allah ve Devletin yasakladığı fillerden uzak durur..!

Müslüman : yaşaması- oturması , kalkması ile insanlara örnek olur..

İyi hoş da : insanları devlet ahlaksızlığa teşvik ediyor.. nasıl mı ?

Dünda yazdım: İŞKUR ve KOSGEB kanalı ile , girişimcilik ve kendi iş yerini kurma adı altında bedava para dağıtarak ,” Al vatandaşım ye !” diyor.. bizim gibi enayilerde çalışıyor, vergi veriyor, SSK yatırıyor, Bağ-kur yatırıyor, KDV ödüyor, Elektrik, Su, Gaz parası ödüyor , biz çalışıyoruz, bizim verdiğimiz vergileri ise devlet savurmaya devam ediyor.. tembeller yiyor..

Böyle olunca: Müslüman olan dinlisi de, Müslüman olmayıp dinsiz olanı da , Gayri Müslim’de “ Devletin malı deniz yemeyen domuz ,” demeye başladı..

Gençler iş kursun diye para dağıtılıyor, engelliler iş kursun diye para dağıtılıyor, İstihdamı artıralım diye sözde iş yerine girenlere devlet para dağıtıyor.. Tüm bu dağıtmaların sonunda devlet batıyor dostlar da biri çıkıp bunu söylemiyor.. Biz batıyoruz , üretmeden tüketiyoruz, Türkiye batıyor dostlar.. batıyor..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı olan : Hıristiyan , Gayri Müslim , dinli veya dinsiz olan vatandaşlarıma bir şey demiyorum da : “Sözde Müslüman geçinen bir karış sakal bırakan, kılık kıyafeti ile Müslüman olduğunu ima eden insanlarımızın , tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan , beytül mal, devlet malını ,” nasıl yiyor bunu anlayamıyorum..

Müslümanın yaşadığı ülkeler için polis ve askere gerek yok..

Gerçek Müslüman : Suç işlemez, kanunlara uyar, kul hakkından korkarak bir yaprak gibi titrer.. Müslüman haram yiyemez, tüyü bitmemiş yetim malı yiyemez.. Vakfı malına el süremez, Allah aşkına bugün Müslümanca yaşayan var mı ?

Nerede bizim sofi Müslümanlar ?

Müslüman ülkede : Cezaevi, Genel Evi, Meyhane, fuhuş hane olur mu ? Müslüman önce Allahın emirlerine, sonra devletin emir ve yasaklarına uyar..

Aşık Mahsuni Şerifinin bir türküsü aklıma geldi: “Milletin sırtından doyan doyana, bunu gören yürek nasıl dayana “ diyordu ya .. Bugün bende : Devletin Sırtından Doyan Doyana !.. diyorum yüreğimin yangınını böyle söndürüyorum..

Tembel bir Türk toplumu meydana getirdik..

Haramı , helali bilmeyen bir türk toplumu meydana getirdik..

Görünümümüz Müslüman ama , içimiz Müslüman değil.. Keramet sakalda olsa , tüm keçiler Müslüman olurdu.. Keramet bıyık da olsa, Kediler, Köpekler, Tavşanlar, Müslüman olurdu.. Hatta Fot balıkları bile Müslüman olurdu çünkü bıyıkları var..

Şekilci Müslüman olan bu toplum, haramı helali bilmez oldu..

Anasına , babasına bakana aylık, yaşlısına , sakatına bakana aylık, bebeğine bakana aylık, iş kur diye verilen hibelerle milyonlarca kişiye bedava para dağıtılması ile 25 milyon bedava para alan bu ülke batmaya mahkumdur..

Üretim bitti: Tüketim toplumu olduk..

Fabrikalarda, esnaf , kobilerde çalışacak personel yok, tembeller ordusu, belediyeler başta olmak üzere kamu kurumlarına girmek ve bedava maaş almak için vekillerin ve siyasilerin ellerini öpe dursunlar , ülkemiz felakette gidiyor..

Müslüman bir ülkede yaşayan : Müslümanlar devletini soyar mı ?

Sözün sonu : Müslüman Kanun ve kurallara uyar, Müslüman suç işlemez, trafik polisi olmasa bile U dönüşü yapılmaz levhasının olduğu yerden dönmeye kalkışmaz..

Herkes kendi Müslümanlığını oturup sorgulasın..

Herkesin dini ve inancı kendine ! beni üzen Müslüman görünümlü olan kişilerin Müslümana yakışmayan hareket yapmalarıdır..

İyi günler..