Günümüzde gömlek kullanımı erkeklerin dışında bayanlar dışında da yaygınlaşmıştır. Erkeklerin kullanım alanları dışında bayanlarda tercih etmektedir. Şık kombinlerle ama etek ama pantolon ile tamamlayarak yeni bir çağa atlanmıştır. Bayanların kullanım alanı olarak iş hayatı günlük yaşamda da konfor sağladığı için ilk tercih sırasında yerini almıştır.

Gömlek dendiğinde akla gelen birçok model ve desende bayan gömlek bulmak mevcuttur. Kullanım alanına göre farklılık gösterdiği gibi bulunulan ortama göre de çeşitliliği vardır. Mevsime göre de tercih edilebilmesinin yanında davetlerde de şıklıkları ile tamamlayıcı olmaktadır.

Bayan Gömlek Modelleri Ve Farkları

Gömlek denince akla ilk erkek modeller gelse de bayanların da kullanım alanları artmıştır. Erkek ve bayan gömlekleri arasındaki farkı ayırt etmek için model ve desenleri artık uni olsa da genel anlamda gömlek düğmelerinden ayrımı yapabiliriz. Bayan gömlek düğmeleri sağ tarafta tasarlanırken erkek gömlek düğmeleri sol tarafta yer alır. Birçok çeşit ve deseni varken başlıca tercih edilen modeller mevcuttur. Birçok isimle anılmasına rağmen klasikleşmiş gömlek türleri şöyledir: Yarasa kol gömlekler, fakir kol denilen yarım olan gömlekler, işlemeli, çizgili olarak tercihe göre birçok model mevcuttur. Mevsimlere göre değişiklik gösterirken bulunulan ortamlara göre de farklı modeller seçilebilmektedir. Yaz mevsimine geçişlerde genel olarak kıs ve yarım kol modeller seçilirken davetlerde incili uzun kollu sade modeller göz doldurur. Ürünlerin hepsine tarzınıza ve şıklığınıza uygun olarak adresinden ulaşmanız mümkündür.

Editör: Haber Merkezi