Sensibio serisi tüm hassas ciltler üzerinde kullanılan temizlik ürünlerinden bir tanesidir. Hassas ciltler için misel solüsyon bulunduran Bioderma Sensibio, temizlik sırasında hiçbir zarar vermeden makyajınızı rahatlıkla temizlemenizi sağlar.

Hassas ciltler sıcaklık ya da diğer etkenler nedeniyle kolayca tahriş olabilir. Bu tür durumlarda cilt kolayca nemini kaybedebilir. Nem kaybı nedeniyle cildin kuruması hassasiyet eşiğini yükselterek gerginlik hissine neden olabilir. Bioderma Sensibio H2O ile misel içeriği ile tüm hassas ciltlere uygun bakım desteğini verir

Bioderma Sensibio Faydaları

  • Cildi nazikçe temizler ve makyajdan arındırır,
  • Patentli yapısı sayesinde hassas ciltlerin dayanıklılık eşiğini yükseltir,
  • Kremsi yapısı sayesinde ciltte yumuşaklık formunu kazandırır,
  • Yüz ve göz çevresi çevresinde kolayca kullanılabilir.

Makyajı gün boyu cildimiz üzerinde taşırız, Bu yoğun gün sonrasında cildimiz temizlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyar. Gece boyunca kendisini yenilemeye çalışan cilt doğru bir şekilde temizlenmelidir. İyi şekilde temizlenmeyen makyaj cildinizde olumsuz etkiler bırakabilir.

Bioderma H2O sahip olduğu içeriği ile cildi temizlemeye yardımcı olur. Temizleme desteği sunarken cildi kurutmaz. Bioderma solüsyon hassas yapısı bulunan ciltlerde nazik bir temizleme desteği verir. Cildinizi gün boyunca maruz kaldığı kirden, yağ fazlasından ve makyajdan etkin olarak temizler. Tüm cilt tipleri için kullanılan ürün özellikle hassas cilt yapısına sahip kişilerin sıklıkla tercih ettiği serilerden bir tanesidir. Özel olarak tasarlanan Bioderma Sensibio H2O durulamaya gerek duyulmadan temizlik yapmanızı sağlar. İçerisinde salatalık ve gliserin yer alır. Parfüm ve alkol içermeyen formülü sayesinde yüz, göz ve dudak temizliğinde de kullanılabilir.

Bioderma Sensibio

Bioderma markası cildinizin sağlığı düşünerek en uygun ürünleri tasarlar. En iyi cilt temizliğini sunmak için çalışmalar gerçekleştiren marka alkol ve phenoxyethanol içermeyen formüller ile sağlıklı yüz temizlik ürünleri ile sizleri bir araya getirir. Cildin temizlenmesi son derece önemlidir. Fakat cildi temizlerken çok dikkat edilmelidir. Bioderma H2O solüsyon, özel içeriği sayesinde hassas ciltlerin bile kolayca temizlenmesini sağlar. Cildinizin yatışarak rahatlamasına yardımcı olur. Siz de Bioderma ürünlerini kullanarak cildinizde hak ettiği bakım desteğini verebilirsiniz. Hassas ciltlere özel bakım ve temizleme sağlamaya yardımcı Sensibio serisini https://www.recete.com/bioderma/sensibio/ adresinden satın alabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi