Milletimizi  Soyan Soyana!

Hey devletim neredesin?

     Dün akşam markette gittim: geçen ay 2 TL ye aldığımız bezelye konserve 3,25 Kuruş olmuş , üretim tarihine baktım 11.12.2017 son kullanma tarihi ise 2019 sonu..

     Bir ay içinde bu kadar artış nasıl oldu ?

     İçendeki bezelye bizim topraklarımızdan çıkıyor, dışındaki cam şişeşi Türkiye’nin kumlarından, Şişe cam yapmış, kapağındaki teneke ise Demir Madeninden Türkiye de imal edilmiş , tamamı yerli bunun dolarla ilgisi ne ? Allah aşkına biri çıkıp bana bunu söylesin. !

     Depoda duran mal bu kadar nasıl artar..?

     Nerede bu maliyeciler, ne iş yaparlar ?, nerede bu belediye zabıtası ne iş yaparlar ?

     Binlerce kalem malda böyle: geçen ay 2,45 kuruşa aldığımız süt , 3,50 olmuş, demek ki bizim ineklerde sütü dolarla veriyor hey vatandaş uyan !..

     Türkiye deki inekler bile artık dolarla çalışıyor..

     Yani hangi mala elimi attım ise yüzde yüzün üzerinde zam yemiş.. Marketin içinde ağızım çıktığı kadar bağırdım hırsız var ! diye..

     Görevli abi ne oldu dedi ! : bende fiyatları gösterdim, genç :” Abi bende askeri ücretle çalışan biriyim sendan daha çok bağırmak istiyorum,” dedi..

     Koca reis : Dolarınızı bozdurun diyor, kanı bozuklar dolar alıyor..

     Yerli ve milli para diyor: kanı bozuklar dövize yönleniyor..

     Be koca reis yalınız adam : tek başına bir adam !..

     Türkiye de son dönemde ne kadar çok ABD köpeği varmış bu dolar oyununda onu da gördük.. Yüzde yüz yerli malına yüzde yüz zam yapan köpekler !..

     Adı bizden, soyadı bizden, kimliği bizden, ama tasması ve ipleri ABD ‘nin elinde olan ABD uşakları her şeye yüzde yüz zam yapmışlar..

     Fakir – Fukaraya , bir ekmeği bile vermek istemeyen hırsızlar..

     Yüreğim yanıyor: ülkemizde hırsız var, soyguncu var, Milleti soyan soyan, Milletin sırtından doyan doyana, milletin sırtından zengin olan olana.. hırsız var !..

     Sayın Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak , neredesin ? Şu marketlerdeki ürünlerin 1-2 ay önceki fiyatları ile bugünkü fiyatlarını Maliye kontörleri bir kontrol etseler hırsızlar ortaya çıkacak..

     Marketler, toptancılar, imalatçılar sürekli eti ket değiştiriyor, ülkemizi felakette sürüklüyorlar hey benim bakanım neredesiniz..? ülkemizin altını soyuyorlar..

     Yurt dışından cep telefonu gelir anlarım, otomobil gelir anlarım , veya her hangi bir mal gelir anlarım, dolar arttı, bunun fiyatı da artar: Peki Türkiye de ki yüzde yüz yerli malına ne oldu ? Hırsızlar milletimizi soyuyor hey devletim neredesin ?

     Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bağırıyor çağırıyor ama biz onun arkasında duramıyoruz..!

     Hırsızları , fırsatçıları, vurguncuları ihbar edemiyoruz..

     Doların artışı ile Tarlada çıkan tüm ürünlerin ne ilgisi var biri çıkıp bunu söylemiyor..

     Ün fiyatı yüzde yüz artıyor : bir çıkıp demiyor ki , bu un ithal un mu ? tamamı yerli malı ne oluyor böyle buna kim dur diyecek ?

     Ülkemizde : Vurgun başladı.. gücü yeten gücü yetene !

     Vurguncular , ülkemizin kaynaklarını soyuyorlar..

      Fatura : yine fakir fukaraya kesildi..

      Marketlerin kapısından içeri girilecek hal kalmadı..

     Sadece Marketler dersek haksızlık olur: Türkiye de ne varsa A-Z tüm ürünlere zam yapıldı.. Hükümetimiz ise sadece izliyor..

     Ticaret bakanlığımız bir şey yapmıyor..

     Bu vurulan darbe : ABD dolar darbesinden daha beter bir darbe haline geldi..

    17-25 Aralıkda yapamadıklarını, Gezi Parkı eyleminde yapamadıklarını, Kobani olaylarında yapamadıklarını, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yapamadıklarını , bugün fakirin ekmeğini çalarak yapıyorlar..

    Vatandaş: sorgulamaya başladı: Bizim devletimiz nerede ? bu hainlere hak ettiği cezayı kim kesecek ? ABD köpeklerine kim dur diyecek ? herkes şimdi bunu sorguluyor..

    Vatandaşın canı yandı, yüreği yanıyor: yetimi yetmedi üzerine birde Maraş’ta

    Haaa birde ilimizde AKEDAŞ vurgunu var onu da yarın yazacağım !, AKEDAŞ ‘a göre indirim, halkımıza göre vurgun yarın gerçekleri yazacağım..

    İyi günler..