Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaret eden onu da sanat yaptım diye söyleyen o sanatçı geçinenler, bizim çocukluğumuzdan beri Müslümanlar küfür ediyorlar..

Hatırlayın: Ramazan, Şaban, Bayram filmlerini..

Onlar neyse de : İp genel başkanı Meral Akşener , sözde ülkücü milliyetçi o nasıl bu sanatçı kılıklı ve Türk milletine :” Gergedan” soyundan gelenler diyerek hakaret edenleri savunuyorlar..

Kahramanmaraş halkına : Dondurmacı kılıklı, Maraş katliamı diyerek, sürekli hakaret eden CHP ve onun genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’un savunması da çok fazla garip gelmedi..

Dünde yazdım: Afrin’e Mehmetçiğimize moral ve destek vermeye giden Sanatçılara, bu vatanın evladı sanatçılara hakaret eden o sanatçı kılıklı yaratıklarının yıllardır ülkemize ve insanımıza verdiği zararın en büyük bölümü ise isimlerle oynamaları oldu.

Sanatçı kılıklı bu adamlar, kadınlar , yıllarca Türk milletine, Müslümanlar küfür ederek sözde sanat yaptıklarını söyleyerek ceplerini doldurdular..

Bir filmde “Ayıcı Bayram,” oldu.. çocuklar arasında dalga geçilen isim olduğu için çocuklarımıza Bayram ismi vurulmaz oldu.. Peki Bayram vurmadık da çocuklarımızın adı ne oldu ? , Kaya oldu, Deniz oldu, Irmak oldu, Çınar oldu, Çiçek oldu, Dilçin oldu, Arda oldu Maradona oldu.. Corç oldu, Buş oldu Hans oldu oldu da oldu.. bazen burası Türkiye mi ? diye kendi kendime soruyorum.. Nüfusu yüzde 99 Müslüman olan burası Türkiye mi ?

Milletin cebinden parasını aldılar: Filmlerinde, Ramazan, Şaban isimleri ile ortaya koydukları karakterlerle İslam’la dalga geçtiler, bilinçsiz genç nesil çocuklarına Ramazan, Şaban ismi yerine, : “Melis, Melisa, Pelin, “ gibi AB ülkeleri ve ABD köpeklere verilen ismi koyarken, bugün nüfus kayıtlarına baktığımızda annesi , babası Müslüman Müslüman ismi taşıyan yüz binlerce aile çocuklarına kafir isimlerini koyduğunu görüyoruz..

Annesi, Babası Müslüman, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, çocuklarına, Ramazan, Bayram, Şaban , Ökkeş, olmasın diye: Robert veya Jennifer gibi isimler verebiliyor İslami isimlerden uzak duruyor.. olmadı ot sap ismi ile yetiniyorlar..

Sözde sanatçı kılıklı kişiler 100 yıldan beri Müslüman ve Türk isimleri ile alay konusu ettikleri için bugün yeni nesil bilmeyerek: yabancı kökenli isimlere yöneldi.. toplumun içinde buna çok rastlıyorum. Jasmin, Melissa, Hilda, Alara gibi birçok yabancı isim konuyor... Zannetmeyin ki annesi ya da babası yabancı. Aksine anaları da babaları da Türk. Ve Üstelikte Müslüman.. ama çocuklarına kafir ismi konuyor..

Sözde AB ülkelerinin borazanı, ABD sesi sanatçı kılıklı bu haçlı ve Siyonist Yahudilere hizmet edenler var ya : Ebu Bekir, Mustafa, Ali, Samed, Muhammed, Abdullah, Hatice, Ayşe, Fatma, Zeynep, gibi isimler çocuklarına koymaz oldular..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İp Genel Başkanı Meral Akşener, aynı dili kullanarak: “ Sanatçı eleştirir “ diyor.. bu nasıl sanatçı ki, Sayın Cumhurbaşkanı idam ediyor, cezaevinde zindanlara atıyor, idam ediyor, böyle bir sanatçı olur mu ?

Kılıçdaroğlu: “ Tekstil şehri Kahramanmaraş’ta 1000 kişilik geçici kadro için 11 bin kişi müracaat etti,” diyor ya , resmi kurumlardan çalışmadan avanta para isteyenler için söylediği o söz var ya , şöyle dese kendisini alkışlardım: “ Çalışmadan avanta maaş vermeden vaz geçin” dese yüz kere alkışlardım..

Bu sanatçı kılıklı kişiler: “ Türk toplumunun kıymasını bozdular, çocuklarımızın ismini değiştirdiler.. Kemal ismi bile vuran kalmadı” dese bin kere alkışlardım.. ama diyemedi.. diyemez de görevi işçileri sokaklara çağırmak iç savaş çıkması için fitili ateşlemektir..

Atatürk’ün partisiyiz diyenler var ya: Yeni doğan yavrunuza , Mustafa Kemal ismini verin deseler yüz kere alkışlardım..

Yine onların dili ile söylüyorum: Uyanın Türk milleti uyanın !

Sözde sanat yapıyoruz diyerek çocuklarımızın isimlerini değiştirdiler..

Bugün toplumun içinde yeni dünyaya gelen yavrularımıza yabancı isim olmak üzere akla mantığa gelmeyen isimleri vuruyorlar.. Anne ve Babanın isimlerindeki harflerden isim türetenler var ki anlamı ve ne olduğu belli değil..

Bu sanatçı kılıklı kişiler sebebi ile Türkiye öz kimliğini kaybetti.

Özellikle son 100 yıldan beri İslam ve Müslümana saldırı son hızla devam ediyor, Sadece Türkiye de değil islam ülkelerinin tamamında böyle..

Türki Cumhuriyetleri, Arap ülkeleri ve İslam coğrafyasını gezdim, biz ne isek onlarda o aynı, her yerde Müslüman kimliğimizi kayıp ediyoruz da biri çıkıp bunu açıkça söyleyemiyor , herkes korkuyor, ama onlar bakın “ Cumhurbaşkanına” hattını bildiriyor, zindanlarda zehirleriz diyor, asarız diyor, darbe yaparız diyor da biz çıkıp :” Haydi sen kimsin, hattini bil “ diyemiyoruz.. gür sesle diyemedik ne yazık ki ..

Cumhurbaşkanımız ve devletimize, ismimize kimliğimize sahip çıkamıyoruz, böyle bir millet olmaz olmamalı !.. olmamalı.

Çok söze gerek yok anlayan anlamıştır..

Onlar bize küfür etmeye devam etsinler..! bizde susalım..!

İyi günler..