15 Temmuz Cuma akşamı bir kabus yaşadı güzel ülkem…

Demokrasiye, milli iradeye el koymak isteyen vatan hainleri, her tarafı sarmışlardı…

Bu sinsi hainler, peygamber ocağı askerin içine, devletin her kademesine sızmışlardı…

Ve ekmeğini yediği milletin özgürlüğüne, iradesine el koyacaklardı.

Amaç belli, Türkiye 2023 hedefine koşar adımlarla yaklaşırken, durdurma çabasıydı. Milletin birlik ve beraberliğini bozmak istiyorlardı.

O gece devletin televizyonu TRT ekranlarından okunan “Yurtta Sulh Konseyi” isimli bir grup adına bildiride sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şok olmuştum.

Ben daha önce yaşanan darbelere tanıklık etmemiştim. Ancak yaşayanların anlattıkları kadarı ile ne demek olduğunu çok iyi biliyordum.

Neyse ki çok geçmeden Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı CNN Türk ekranlarında gördük.

Millete çağrı yaptı, meydanlara inilmesini demokrasiye sahip çıkılmasını istedi.  Bunu yapanların bedelini çok ağır ödeyeceklerini, meydanı o hainlere bırakmayacaklarını söyledi ve ekledi “Halkın gücünün üstünde bir güç tanımıyorum” dedi.

Bu çağrı karşılıksız kalamazdı, kalmadı da…

Genci yaşlısı, kadını erkeği, siyaset bir yana bırakılıp, partili partisiz, her Türk vatandaşı 81 ilde meydanlara çıktı. Çünkü bu darbe girişimi 79 milyona yapılmıştı. Tankların önüne yattı, kurşun yağmuruna tutuldu, canından vazgeçti de, devlete uzanan ele müsaade etmedi.

Milletvekilleri ise TBMM’de bombaların altında vekaletini aldığı millete görevini yaptı ve demokrasiye, milli iradeye sahip çıktı.

Dünyada başka hiçbir millet yoktur ki, vatanın, bayrağın, namus olduğunu bilemez.

Hainlerin hesap edemediği buydu işte.

Bütün dünya o gece bir kez daha gördü, Türk Milleti, tankla, topla, tüfekle, yenilmez.

Millet olmak budur işte. Türküyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çeçen’iyle… kenetlenmek, vatana uzanan eli kırmak. Tıpkı Kurtuluş Savaşındaki gibi.

Bu aziz millet 15 Temmuz akşamından bu yana meydanları boş bırakmadı. Demokrasiden asla ve asla vazgeçmeyecek.

Kahraman şehrimde de o gündür meydanı on binler bekliyor.

Devlet millet seferber oldu, taaki Cumhurun Başı evlerinize dönün diyene kadar, demokrasi nöbetine devam.

Gün, birlik olma günü!

O hainler temizlenene kadar sımsıkı kenetlenelim. Ülkemizin geleceği, milletimizin bekası için nöbete devam…

O paralel terör örgütüne gelince…

Sözüm ona yıllarca Müslümanlıktan dem vurup, devletin içini oymaya çalıştınız. Hem bu milletin parasını yediniz, hem de ihanet ettiniz. Devlete ihanetin ne dinde affı, ne de vicdanlarda affı asla yoktur. Milletin parasıyla milleti korumak için alınan, savunma araçlarını millete karşı kullandınız. Üstelik Dünyanın en şerefli ordusu Türk Silahlı Kuvvetlerimizi lekelemeye çalıştınız. Sizi Allah affetmez, toprak kabul etmez, bu millet hiç affetmez. Gözü dönmüş, hainler.

Siz hani Müslümanlıktan, dinden dem vuruyordunuz ya, sizden olmayan, Müslüman değildi ya ben soruyorum size, devleti için canını hiç düşünmeden veren şehitlerimiz Allah yolunda en üst mertebeye yürüdü, peki ya sizler? Be söyleyeyim, sizler ölseniz de yaşasanız da leşsiniz.

Şükürler olsun ki Rabbime amacınıza ulaşamadınız.

Bu aziz millet devletinin ve Şerefli Türk Ordusunun yanında.

Devlet millet el ele hak ettiğiniz cezayı alacaksınız. Bu meydanlar boş kalmayacak. İllaki demokrasi, illaki milli irade…

Geçmiş olsun Türkiye’m.