2. Nesil Teröristler!

Dün saat 16 00 da Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan sinyali ile Fırat’ın doğusuna “Barış Pınarı Harekatı “ başladı.

Sosyal Medya da, internet ortamında iyi niyetli olduğunu düşündüğüm kişiler: “ Türkiye Suriye Savaş Açtı “ yazıyorlar. Biz Suriye savaş açmadık, Suriye topraklarındaki teröristleri temizlemek için oraya hava kara operasyonu başlattık.

Türkiye Savaşa Girdi! Sevgili okurlarım, Savaş – iki devlet arasında olur, ordusu olan, bayrağı olan, toprakları olan iki devlet arasında olur. İki kişi silahlı kavga ederse, buna savaş denmez kavga denir, Bir devletin polis veya Asker gücü terörist veya eşkıya ile mücadele ediyorsa, buna savaş değil, Operasyon denir.

Televizyonumuz canlı yayın yapıyor: Muhabir “ Türk Savaş Uçakları Saldırıya geçti !” diyor. Sevgili muhabir kardeşim: Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlet biz bir yere saldırmıyoruz, birisini vurmuyoruz, bir yere saldırarak haraç almıyoruz! Ne demek saldırı? Bunun doğrusu şu: Türk Silahlı Kuvvetleri, Kara ve Hava Gücü ile Fıratın doğusuna, Barış Pınarı Harekatı başlattı !” olacaktır.

Askerin görevi vatanını savunmaktır, 1984 yılından beri PKK ile mücadelede 40 bin aşkın vatan evladını şehit verdik, bunun kökünü kurutmak için ülkemizin sınırlarını çeviren terör örgütlerini yok etmek için bir operasyon başladı bunun herkesin desteklemesi ve dilimizin ne söylediğine iyi bakmamız gerekir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti: Güçlü bir devlet, düzenli ordusu, askeri, polisi, jandarması, var hiç kimseye saldırmaz, ancak sınırlarını ve vatandaşlarını korumakla görevlidir. Yurt içi ve dışından bir saldırı olursa anında karşılığını verir, bugünde Fırat’ın doğrusuna yaptığımız Barış Pınarı Harekatı ile yapılan budur.

Hamza Tümeni: Özgür Suriye Ordusu, Hamza tümeni Mehmetçiğimizle birlikte 20 bin askerle bölgeye giriyor.

Hamza Tümeni bize faydası: Bir sefer hepsi arapça bilen Suriyeli vatandaşlar, Teröristlerin elinden kurtaracakları da Suriye vatandaşı ve dilleri bir olduğu için Mehmetçiğin önün süre kendi bayrakları ile gidecekler.

Türkiye de Suriyeli düşmanlığı yapan bir kesim var! Onlar şunu söylüyorlar, “ Bu Suriyelilerin burada ne işi var gidip ülkeleri için savaşsın !” diyorlar ya, işte Hamza Tümeni Suriye özgür Ordusu ve ülkesi için savaşıyor.

Ancak şu bilinmesi gerekir ki: Asker beslemek kolay bir iş değil, Hamza tümenine bağlı 20 bin asker bugün Mehmetçikle omuz omuza birer mermi sıksalar 20 bin mermi eder, birer ekmek yeseler her öğün 20 bin ekmek gider bunun maliyeti var!

Toprakları 5 parçaya bölünerek işgal edilmiş bir Suriye

Petrol kuyularının üzerine oturan sözde terör örgütü! Gerisinde ise Perde arkasında ABD ve AB ülkelerini görüyoruz.

Zengin Suriyeliler AB ülkelerine gitmişler orda yaşıyorlar.

Fakirleri ise Eğe den Yunanistan geçmek için çalışırken boğularak ölüyor, yada Türkiye de Ürdün de, Irak da açlık ve fakirlik, yokluk içinde yaşam mücadelesi veriyor. Bunlar asker olacağım dese bunları asker yapacak bir devlet yok ki!

1991 Irak işgali ile: Tecavüz edilen kadınların doğum yaptığı, Annesi arap veya Türkmen, babası coni olan çocukları 2. Nesil Terörist olarak bugün Mehmetçiğin karşısına dikildi. Aynısı Suriye topraklarında uygulanan bir plan olarak görüyoruz.

Dünyanın dört bir yanından toplanan akli dengesi bozuk kişiler Irak ve Suriye topraklarında bacılarımıza tecavüz ederek 2. Nesil teröristleri meydana getirdiler, bunları da ilave edilince Türkiye ‘nin ne kadar tehlike içinde olduğunu bizde görmeyen gözler var halen!

Dinsiz Allahsız, kafirlerden oluşan IŞID Terör örgütü, PKK Suriye deki cezaevlerinden kaçırdıkları kızlara tecavüz ederek doğum yaptırdığı bu sebeple 70 bine yakın Annesi Babasız bellisiz 2. Nasıl terörist yetiştirdiğini biliyoruz. Ama bunu İnsan Hakları Örgütü çıkıp söylemiyor söylese de dinleyende yok.

2. Nasıl Milleti olmayan bu teröristlerin yok edilmesi gerekiyor, aksi halde Türkiye için her gün tehlike ve ecel kılıcı gibi başımızın üstünde duruyor, bu sebeple Türkiye Fıratın Doğusuna Barış Pınarı Harekatının yapmakta bin kere haklıdır.

Bu 2. Nesil teröristleri meydana getiren ABD ve AB ülkeleri bunlardan şimdi kendileri kork maya başladılar. Bir gün bizi de öldürürler demeye başladılar.

Dün sevindiğim yani: Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Hükümette destek verdi, ordumuza başarılar dilediler , bu birlik çok güzel bir şey, bugün sabah tüm camilerde Fetih Suresi okundu, dualar edildi.

Ordumuzun Allah yolunun açık etsin

İyi günler…