Eyüp El Ensari soyundan, ailesi İstanbullu olan Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı , Medine ve İstanbul aşağı idi..

Suudilerin kendini öldüreceğini çok iyi biliyordu.. cesurca yazılarına devam ederken, vasiyeti ise “ ben ölürsem: İstanbul’a dedemizin yanına Eyüp El Ensari Hz. Yanına , bura olmazsa ikinci durak Medine’ye defin edin,” diye hem yazmıştı , hem dostlarına söylemişti..

Cemal Kaşıkçı : “ Kudüs düşerse, Medine ve Mekke de düşer ve kafirlerin eline geçer , Kudüs sahip çıkın diye sürekli yazıyordu..

Veliaht Prens Selman , ABD yandaşı olması, CIA oyuncağı olması , çok iyi bilen gazeteci Cemal Kaşıkçı , güvenli liman olarak gördüğü İstanbul dan daire satın alarak İstanbul yerleşmek ve burada evlenmek istiyordu.. bir daha Suudi Arabistan da dönmeyecekti.. ailesi ve ilk eşinden iki kızı iki oğlu olmasına rağmen.. çünkü çocukları ile İstanbul da görüşüyordu..

Başa dönüyorum: Bugüne kadar Gazeteci, kraliyet ailesinden , iş adamından tam 20 kişi Suudi Arabistan : devleti eli ile kaçtığı ülkelerde kaçırılarak öldürüldü.. yok etti mezarı bile yok.. Seri katil bunlar..

Geri başa dönüyorum: Cemal Kaşıkçı , ABD de Suudi Arabistan konsolosluğundan evlenmesine bir mani yoktur belgesi istedi..

ABD İngiltere’ye gönderdi.. İngiltere de gittiği Konsolosluk ise : İstanbul da evleneceksin diyerek İstanbul’a gönderdi..

5 dakika içinde verilecek belge, bir hafta sonraya gün atılarak ölüm raporu imzalandı..

İşkence – vahşice parçalanan cesedinin : Asitle yakılarak kuyuya atıldığı yolundaki iddialar kafaları karıştırdı.. ceset : Asitle eritilmesi halinde, geriye hiçbir şey kalmıyor çünkü..

Burada verilen mesaj şu oldu..

Cemal Kaşıkçı , Binlerce Suudi vatandaşı gibi , yurt dışına kaçan Suudilerden biri idi.. Ben ölürsem Medine veya İstanbul Eyüp Sultan’a defnedin diyordu..

Suudi Arabistan dan kimse kaçamaz, biz kaçan adamın cesedini bile yok ederiz diyen , Kraliyetin adamları iki özel uçakla Türkiye gelerek İstanbul göbeğinde: “ Suudi Arabistan topraklarında “ bu vahşi cinayeti işleyerek dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan Prens ve Suudi Zenginlere göz dağı verdiler..

Bu işin birinci ayağı idi..

İkincisi : Bazı Suudi zenginler, kaçarak İstanbul ‘dan ev almaları İstanbul da yaşamayı tercih etmeleri sebebi ile : Türkiye ve İstanbul güvenilir yer değil , siz gidin AB ülkelerinden yer alın mesajı verildi..

Diğer yandan ise : Suudi Veliaht Prens Salman ekibinde bulunan İnfaz timinde yer alanların kimliklerine baktığımızda : 20 Suudi vatandaşı ve Prensini yurt dışında kaçırarak yok eden katil tim olduğunu görüyoruz.. Suudi Arabistan da ise işlenen cinayetin hatti hesabı yok sayısını bilende yok..

Biz diplomat ve dokunulmazlık pasaportumuzla İstanbul’a gider adamı orada öldürür, cesedini yok ederiz diyorlar.. herkese göz dağı veriyorlar..

Herkesin bir hesabı var ! Allah’ın da bir hesabı var..

Suudilerin : planı tutmadı.. ilk günkü açıklamalarına bakın 3-4 Ekimde , Suudi Vatandaşı Cemal Kaşıkçı İstanbul da kayıp oldu, öldürülmüş olabilir diyerek Türkiye suçlamaya çalışan Suudiler.. suçu bize yıkmaya çalıştılar..

Kralın 13 gün sonra Konsoloslukta arama izni vermesi ile bazı belgelere ulaşılması üzerine, Suudiler : “ Cemal Kaşıkçı , konsoloslukta öldü açıklaması yaptılar..

Peki cesedi nerede ?

Bu işin arkasında CIA ve ABD ile Salman’ın olduğu artık aşikâr ortada..

Cemal Kaşıkçı : Suudileri kızdırdığı gibi, Medine ve Mekke’ye kilise yapacaklar, harem bölgesine kafirler de girecek diye yazması : Kudüs düşersek , Mekke ve Medine düşer demesi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya beşten büyük” demesine sürekli övgüler yazması ile , kendi ölüm emrini kemdi imzalamıştı..

Cemal Kaşıkçı ‘yı öldürmek için bir yıldan beri plan yapan Suudiler, öyle bir cinayet işleyeceklerdi ki : Cinayetin işlendiği yerin başı belaya girecek, kendileri zeytin yağ gibi üste çıkacaktı , bir taşla üç beş kuş birden vuracaklardı.. ama olmadı.. onların bir hesabı var Allah’ın da bir hesabı var, takkeleri başlarına ters giydirildi rabbimiz..

2 Ekim dan bu yana Cemal Kaşıkçı cinayeti basın ve televizyonların birinci haberi olarak verilirken, Türkiye süreci çok iyi yönetti ve onların hesabına zıt Türkiye puan kazandı..

Bazı salaklar, bizdeki beyinsizler bile : “Türkiye de cinayet işlendi” deseler de , herkes biliyor ki orası Suudi Arabistan toprakları ve Cenevre anlaşması gereği , Suudiler izin vermeden ne araçlarına, ne kuyusuna ne de evine polis , asker giremiyor..

İstanbul göbeğinde de olsa : Orası Suudi Arabistan topraklarıdır.. orda yetkili polis ve asker Suudi Arabistan polisi ve askeridir.. bizim değil..

Sözümün sonu : Galiba Cemal Kaşıkçı ‘nın bir mezarı olmayacak, ne Eyüp de ne de Medine de bir mezarı olmayacak gibi duruyor !..

Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin..

İyi günler..