Türkoğlu İlçesinde 2. Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivali’nin son gününde düzenlenen Zara Konserinde Murat Kurtoğlu sevgilisi Seda Çınar’a binlerce kişinin önünde sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Murat Kurtoğlu, sanatçı Zara'nın sahne aldığı alana gelerek, sevgilisi olan kız arkadaşı Seda Çınar’a evlenme teklif etti.

Kurtoğlu, sahneye çağırdığı Seda Çınar’a binlerce kişinin önünde evlenme teklifinde bulundu. “Benimle bir ömür boyu evliliğe hazır mısın?” teklifini Çınar’ın de kabul etmesinin ardından duygu dolu anlar yaşandı.

Bu tür bir sahnede böyle bir teklifi uzun zamandır düşündüğünü belirten Murat Kurtoğlu, “Evlenme teklifini uzun zamandır yapmak istiyordum. Sonunda başardım. Çok mutluyum. Bizlere destek olan, fikrimi paylaştığımda bizlere öncülük eden Başkan Okumuş’a mutluluğumuza mutluluk kattığı için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Ayrıca evlenme teklifinde kendine destek olan Mustafa Pehlivan Bey’e de teşekkür eden Murat Kurtoğlu’nun evlenme teklifini başarmanın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Seda Çınar da çok heyecanlı olduğunu, heyecandan konuşamadığını ama çok mutlu olduğunu söyledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı’na yardım ve desteklerinden dolayı çift teşekkür ederken, ‘’Ömür boyu hatırlayacağımız bu anda Başkan Osman Okumuş’un yeri baş köşe olacak.’’ dediler.

Editör: Haber Merkezi