Mesleğin duayenlerinden İstanbul Kuaför Ahmet Taze’nin organizasyonunda gerçekleştirilen bilgi paylaşımı programında, Tara Academy Sahibi Kuaför Murat Kanaatli, Kahramanmaraşlı kuaförlere topuz ve makyaj eğitimi verdi.   

Çağlarhan Cafe’de düzenlenen ve iki gün süren eğitim program büyük ilgi gördü.

Eğitim sonrası organizasyonun gerçekleşmesinde öncülük eden İstanbul Kuaför Ahmet Taze, gazetemize konuşarak; “Öncelikle, Tara Academy Sahibi ünlü Kuaför Murat Kanaatli’ye bizleri kırmayıp Kahramanmaraş’a geldiği için teşekkür ediyorum.  Ayrıca salonu Tara Academy Kuaför, Gelin Damat Dergisi tarafından düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesinde ‘Yılın En Popüler Kuaför Salonu’ ödülünü aldı. Kendisini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Taze, konuşmasının devamında; “Aslında Murat beyin burada yaptığı sırada bir bilgi paylaşımı değildi. Genç meslektaşlarımıza Özel VİP Eğitimi düzenledi. Topuz ve makyaj eğitimi verdi. Çok da güzel bir eğitim programı oldu.

Programın duyurusunu yaptığımızda katılım için çok yoğun bir oldu. Ancak talebin tamamına cevap veremedik. İnşallah Sayın Kanaatli’yi bir daha şehrimize davet edeceğiz” dedi.

Murat Kanatli hakkında bilgiler verirken kendi düşünlerini de aktaran Taze; “Öncelikle şunu belirtmem gerek; Murat Bey, iyi bir sanatkar olmasının yanı sıra kişiliği, duruşu, beyefendiliği ile mükemmel bir insan.

Saç, makyaj… kısaca güzelliğe dair aklınıza ne geliyorsa her konuya hakim, bilgi ve birikime sahip bir uzman.

Bilgi paylaşımları ile de mesleğin gelişmesi adına büyük özveri gösteriyor. Yani şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki; kendisinden 6 aylık eğitim alan bir kişi 6 ayın sonunda iyi bir kuaför olabilir.

Kendisine sadece yurtiçinden değil, Arap ve Avrupa ülkelerinden de büyük talep var. Hatta 2020 yılının ilk eğitimini Cezayir’de verecek. Nisan ayında ise Antalya’ya eğitim verecek.

Murat Beyin amacı mesleğinde dünya markası olmak ve bu yolda da adım adım ilerliyor” diye konuştu.

Murat Kanaatli’nin Kahramanmaraş’ı çok beğendiğini de söyleyen Taze; “Eğitimlerden kalan zamanda, kısa da olsa Murat Beyi şehrimizde gezdirme imkanı bulduk. Kahramanmaraş’ı hiç böyle hayal etmediğini çok beğendiğini ifade etti” dedi.  

Editör: Haber Merkezi