Yörenin tanınmış ve sevilen Tahiroğlu ailesi, Trabzon’dan kız aldılar, dostluğu pekiştirdiler. Bu anlamda, Medine – İsmail Tahiroğlu çiftinin yakışıklı oğlu mimar Ebu Bekir Tahiroğlu, Halise-Mustafa Selim’in güzel kızı mimar Nuray ile hayatını birleştirdi, bekârlığa veda etti.

Afşin’de, Dolunay-Havuzbaşı’nda yapılan düğünde, Cuma Tahiroğlu’nun yeğeni ve Sait Tahiroğlu’nun kardeşi Ebu Bekir Tahiroğlu, bir ömür boyu birlikte olmak, acı ve tatlı günleri paylaşmak ve bir yastıkta kocamak düşüncesiyle evliliğe adım attılar.

Pastaların kesildiği, havai fişeklerin geceyi gündüz gibi aydınlattığı ve Urfa Sıra Gecesi ekibinin söylediği birbirinden güzel türküler eşliğindeki düğüne Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, eski milletvekili Avni Doğan, Kaymakam Fatih Aksoy, AK Parti ilçe Başkanı Fevzi Kaynak, Sağlık Müdürü İlker Çitil, TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can ile çok sayıda Afşin ve Elbistanlı misafirler yanında, Kahramanmaraş’tan siyasetin mihenk taşı Akif Ercan, AK Parti il eski Başkanı Mehmet Eken ve gazeteciler katıldılar.







Editör: Haber Merkezi