Veteriner Hekim Eray Şenay’ın kızı İnşaat Mühendisi Aslıhan Dilara Şenay ile Emekli Eğitimci Ahmet Ünsal’ın oğlu, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal’ın kardeşi İnşaat Mühendisi Abdullah Ünsal muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

30 Haziran Cumartesi Akşamı Ramada Otel’de muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirilen düğün töreninde mutluluğa “Evet” diyen Aslıhan Dilara Şenay ve Abdullah Ünsal çiftinin nikahını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Kıyarken, nikah şahitleri de Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal oldu.

Başkan Mahçiçek, kısa bir konuşma yaparak; “Burada pırıl pırıl iki gencimizin nikahını kıydık.   Evlilik toplumun temelini oluşturan kutsal bir müessesidir. Genç çiftimize ve ailelerine hayırlı olsun diyor, mutluluklar diliyorum” dedi.  Ayrıca genç çifte bir de düğün hediyesi takdim etti.

Vali Özkan da, nikah cüzdanını hem geline hem damada birlikte vermek istediğini söyledi ve: “Evlilik her iki tarafında özverisi mutluluğu yakalar. Bu yüzden evlilik cüzdanını ikinize teslim ediyorum” dedi ve mutluluklar temennisinde bulundu.

Nikah töreninin ardından, kendilerini hayatlarının en önemli gününde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Aslıhan Dilara ve Abdullah: “Darısı bekarların başına” diyerek, gönüllerince eğlendiler.

Düğün merasimine, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Onikişubat Belediye Başkanı AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt’un yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve davetli katıldı.





Ü









Editör: Haber Merkezi