Bir televizyon kanalında yayınlanan ve başrollerini Ece Uslu ile Yavuz Bingöl’ün paylaştığı ‘’Karagül’’ dizisinin ilk bölümünde Fırat’ın sularında kaybolan ‘’Murat’’ karakterini canlandıran Özcan Deniz'e, K.Maraş Piazza'daki ziyareti sırasında, ''Karagül'e geri dön'' tezahuratları yapıldı. Yoğun istek üzerine uzun bir süredir merakla beklenen soruya açıklık getiren Özcan Deniz, diziye tekrar dönebileceğini kaydetti.

Dört iş birden;

Oyuncu, ses sanatçısı, senarist ve yönetmen kimliği ile tanınan Özcan Deniz, dört işi bir arada yapmanın kendtisi için zor olduğunu ancak, halkın sevgisiyle hepsinin üstesinden geldiğini vurgladı.

Özcan Deniz, ’’ Sinema da müzik de her ikisi de aynı kıymette, bizi insanlarla bir araya getiren 2 sanat dalı. Ben her ikisinin de hakkını vermeye çalışan biriyim. Tabi ki sinemayı, televizyonculuğu ve müziği aynı anda planlamak çok zor.  Bütün bunların üstesinden Allah’ın yardımı sevenlerimin desteği ile gelebiliyorum. Ama ben ileride sinemacı kimliğimle anılmak isterim’’ dedi.

Türk sineması:

Özcan Deniz, Türk sinemasının geleceğinden de umutlu olduğunu, dünya sinemasının bugün hiç olmadığı kadar Türk sinemasını konuştuğunu belirterek,  önümüzdeki 10 yılda daha büyük değişim ve gelişim olacağını anlattı. Tek sorunun tanıtım bütçesi olduğunu belirten Özcan Deniz, ‘’Mesela bir filmin tanıtımı en az 5-6 milyon Euro’ya mal oluyor’’ dedi.


Editör: Haber Merkezi