Onikişubat Belediyesi, aile kavramına destek vermek ve sevenlerin bir araya gelmesi için 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ücretsiz nikâh programı düzenliyor. En çok insan odaklı alanda hizmet veren Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, toplu nikâh kıyarak birçok çiftin en mutlu günlerinde yanında olacak.

Evliliğin maneviyat açısından çok önemli bir değer olduğunu belirten Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, evlenecek olan genç çiftlerin, evlilik müessesinin kutsiyetinin bilincinde olmalarını, çok önemli olan çekirdek aile yapımımızın bozulmaması noktasında farkında olarak adım atmalarını istedi. Özellikle Müslüman âlemi için aile kavramının yaşam biçimini şekillendirdiğini belirten Mahçiçek, ikili ilişkilerde sevgi, saygı ve sadakatin esirgenmediği sürece hiçbir sorun yaşanmayacağını belirtti. Ayrıca ilişkilerde gençlerin büyüklere yani ailelere de hassas davranmaları gerektiğini belirten Mahçiçek, saygı,sevgi ve sadakatin var olduğu yerde her zaman birlik ve bütünlüğün olacağını ifade etti.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin düzenleyeceği 14 Şubat Sevgililer Günü Nikâh Programının, Atatürk Parkı Nikâh Sarayı’nda saat: 11.00’de gerçekleşeceği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi