Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ses yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler seslendirdikleri türkülerle dinleyenleri mest etti.

Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Ekinözü Yunus Emre Ortaokulu müzik öğretmeni Semih Nadir ve Didem Erse zen’in koordine ettiği " O Ses Cela " ses yarışması düzenlendi. Yarışmayı, İlçe Kaymakamı Fatih Gül, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Kurum Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

Ekinözü’nde Düzenlenen Yarışmada 18 öğrenci birincilik için ter döktü. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından dereceye girenler açıklandı.  

Yapılan yarışmada birinci Ekinözü Yunus Emre Ortaokulu’ndan İbrahim Bozdoğan, ikinci Soysalı Ortaokulu’ndan Fadime Alkaya ve Yunus Emre Ortaokulu'ndan Halise Kanar oğlu üçüncülüğü aldı. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Renkli görüntülere sahne olan yarışmada, öğrenciler türküleriyle dinleyenleri mest etti. Yarışmada, Birinci Olan İbrahim Bozdoğan Bundan Öncede Ekinözü İlçesinde ve Kahramanmaraş’ta Katıldığı tüm ses Yarışmalarında Dereceye Girmiş Katılan Davetlilere sahne duruşu ve sesi ile Birlikte Unutulmaz Günler Yaşattı.

En Son Kahramanmaraş’ta Katıldığı Öğrenme Şenliklerinde Seslendirdiği Şiirleri ve Türküleri ile Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvenerç’in Dikkatini Çekmiş ve Bozdoğan’ı Ekinözü İlçesi Ziyaretinde Özel Olarak dinleyen Vali Güvencer Öğrencilerin Yetenlikli olduğuna bunda daha genişletilmesi gerektiğine dikkat çekmişti.

Yunus Emre Orta Okulu Öğrencisi İbrahim Bozdoğan Şimdi ise Ulusal Baz’da Yapılacak olan ses yarışmalarına katılmaya hazırlanıyor.

HABER /İsmail BOZDOĞAN 

Editör: Haber Merkezi