İki genç daha bir ömür boyu mutluluk dilek ve temennileri ile hayatlarını birleştirdiler, kederde, acıda ve tatlıda, sadakatle bir evlilik yürütmek üzere nikâh akdine imza attılar, dünya evine girdiler.

Dondurma sektörünün önemli ismi Alpedo@Kervan markası Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, kızı Merve’yi baş göz etmenin mutluluğunu yaşadı.

Endüstri Mühendisi Merve Kervancıoğlu ile Ali Kaçar’ın yakışıklı oğlu Av. Mesut Çakar, 24 Nisan günü, Hünkâr Düğün Salonunda, görkemli bir düğünle evliliğe merhaba dediler, huzurlu bir yuva için, sadakat için mutluluğa ‘evet’ dediler.
Genç çiftlerin nikâhlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç kıyarken, nikâh şahitliklerini Vali Mustafa Hakan Güvençer, Baro Başkanı Vahit Bağcı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti MKYK AK üyesi Av. Metin Doğan, AK Parti ilçe teşkilat başkanları yaparken, Başkan Fatih Erkoç, genç çiftleri tebrik etti, ömür boyu mutluluklar ve iki cihan saadeti diledi, “Toplumu ayakta tutan ailedir” diye konuştu. 



SANKİ YILIN DÜĞÜNÜ GİBİYDİ
Çeşitli nedenlerle düğüne katılamayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı  Nevzat Pakdil, eski milletvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam ve milletvekili Av. Veysi Kaynak da mesaj göndererek mutluluk dileklerini ilettiler.

Düğüne ayrıca; Belediye eski başkanı Mustafa Poyraz, Ticaret Borsası Başkanı A.Duran Balsuyu, KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, Alpedo@Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, daire il müdürleri renk kattılar. 



Çok sayıda davetlinin katıldığı yılın düğününe bürokrasinin tepesindeki isimlerden siyasetin zirvesindeki isimlere, iş dünyasından sivil toplun kuruluş kanaat önderlerine, basın mensuplarından her iki ailenin yakınlarına kadar davetli düğüne renk katarken, ikram edilen yemek, çerezler, firik ve tatlı-dondurma da ikramlar arasında yer aldı.

Yılın düğünü okunan Kur’an-ı Kerim ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi