Türk Pop  Müziği’nin sevilen sanatçısı Göksel, büyük bir yatırım ile Kahramanmaraş’a kazandırılan Hayal Kahvesi  Kahramanmaraş sahnesinde hayranları ile buluştu. Saat 21:00’da kapılar açıldı ama saatler önce konserin yapılacağı Hayal Kahvesi Kahramanmaraş sahnesinde müzik seveler beklemeye başladı. Kapılar açıldıktan sonra Göksel sahneye gelene kadar biri Hayal Kahvesi Kahramanmaraş adına diğeri ise Göksel adına çalışan Türkiye’nin en ünlü iki tonmaisteri kalabalığı coşturdu. Konser başlamadan önce bir birinden güzel şarkılarla eğlenen Hayal Kahvesi Kahramanmaraş misafirleri Göksel sahneye çıktıktan sonra ise eğlencenin doruğuna ulaştı. 



Yeni albümünün en güzel şarkılarını Kahramanmaraşlılar için seslendiren Göksel, eski nostaljilerini de seslendirdi. Bütün şarkılarına coşku ile eşlik edilen sevilen sanatçı şarkı arasında Kahramanmaraş’ta olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Hayal Kahvesi Kahramanmaraş yatırımcıları Ahmet Belli ve Kemal Küpeli de bu müzik ziyafetini yakından takip ettiler.



Kahramanmaraş her şeyin en güzeline layık diyen genç iş adamı Kemal Küpeli, değerli iş adamımız, kardeşim Ahmet Belli ile bu yatırım Kahramanmaraş halkının sosyal yaşamına katkı sağlamak amacı ile yaptık. Bu yola çıktığımızda ne kadar büyük ilgi göreceğimizi biliyorduk. Hedefimiz doğrultusunda yatırım yaptık ve sahnemizde Türkiye de örnek gösterilecek bir sistem ile kuruldu. En son teknoloji ile büyük çaplı konserleri kaldıracak düzeyde bir sahne yapıldı. Göksel konseri bir başlangıçtı. Bu konserlerin devamı gelecek ve şehrimizde ki bu önemli açık kapanmış olacak. Sadece müzik değil Hayal Kahvesi Kahramanmaraş yemek kalitesi ile şimdiden şehirde en çok tercih edilen restoran oldu. Çok mutluyuz”dedi. 




Editör: Haber Merkezi