Pınarbaşı Hünkar Tesislerinde önceki gün akşam düzenlenen düğün töreni öncesinde, Fatma ve Ramazan Tekinşen ile Ayşe - Ai Çokuçkun çiftti düğün salonu kapısında misafirlerini karşılayarak salona aldılar..
   
Kahramanmaraş Sanayi esnafı ve iş adamları tarafından yoğun ilgi gösterilen düğüne aylardan beri hazırlanan genç çiftlerin salona girişi de muhteşem oldu.
   
NİKAH MAHÇİÇEK'TEN
   
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in salona gelmesi ile nikah törenine geçildi..
   
Nikah şahitliğini iş adamı Serdar Tekinşen ile  Yazar – Hukukçu, İnşaatçı Serdar Erdoğanyılmaz’ın yaptığı nikah töreninde bir konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: “ Çokuçkun ve Tekinşen ailesi içinden bir ailemiz daha çıktı..
   


Evliliğin temeli eşlerin bir birine saygı ve sevgisidir..
   
Seda Nur kızımıza , Furkan oğlumuza bir yastıkda yaşlanmalarını diliyorum..
   
3 den az olmamak üzere, vatana millette hayırlı evlatlar vermelerini diliyorum..
   
Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum,” dedi.
   
Yazar- Hukukçu, İnşaatçı Serdar Erdğanyılmaz’ın – hukuk bürosu ile inşaat bürosu arasındaki evlilikle , 2. Gez kayın baba olan Serdar Erdoğanyılmaz:” Oğlumu evlendirmiş kayın baba olmanın keyfini yaşamıştım.. Şimdi İnşaat bürosu ve Hukuk bürosu arasındaki bu evlilikle iki personelimin manevi babaları olarak evlendirerek ikinci defa manevi babaları da olsam kayın baba olma keyfini yaşıyorum,” dedi…
     
Seda Nur ve Furkan benim iki değerli personelim. Bu sebeple Tekinşen ve Çokuçkun aileleri kadar bu düğün de bizim düğünümüz genç çiftlerimize mutluluk diliyorum..” diyerek gelin ve damat ile fotoğraf çektirerek geceye damgasını vurdu..
   
Clarion Hotel de kına gecesi yapılan ve bir gün sonra da Pınarbaşı Hünkar tesislerinde muhteşem düğünü törenine şahit olduğumuz Tekinşen ve Çokuçkun ailelerinin mutlu gününde tüm dostlar salonda yerini aldı.

Editör: Haber Merkezi