Mesleğinde sürekli kendini yenileyen ve zirvede kalan First Lady Tuana Güzellik Merkezi Sahibi Zehra Tuana Paköz, Kalıcı Makyaj Eğitimleri de vermeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta Antalya Likya World-Belek Otel’de düzenlenen eğitim programında Azerbaycan ve Türkiye’den katılan 130 kişilik katılımcıya 5 gün süren bir eğitimin ardından sertifikalarını verdi.

Gazetemize konuşan Estetisyen, Kalıcı Makyaj Eğitmeni Zehra Tuana Paköz, Antalya’da zevkli ve aynı zamanda çok verimli bir eğitim programı düzenlediklerini belirtti.

Yoğun talep üzerine düzenlenen Kalıcı Makyaj Eğitimi Kursunda katılımcılarında başarı ile eğitimi tamamladıklarını ifade eden Paköz, Kahramanmaraş’ta da eğitimler verdiğini söyledi.

Birebir uygulamalı verilen Kalıcı Makyaj Eğitiminin önemine dikkat çeken Paköz, kalıcı makyaj düşünenlerin mutlaka bu işte eğitim almış, sertifikası olan uzman kişilere yaptırılması gerektiğini vurguladı.

Kalıcı Makyajın güzelliğine ve bakımına düşkün kadınlar için büyük kolaylık sağladığını belirten Paköz; “Kalıcı makyaj özellikle zaman problemi yaşayan çalışan kadınlarımız tarafından tercih ediliyor. Sürekli bakımlı görünerek, zamandan tasarruf etmenin yanı sıra kendilerini her zaman bakımlı ve güzel hissederek mutlu oluyorlar.

Derimiz vücudumuzu örten en önemli organımızdır. Cildimizi emanet edeceğimiz kişi ya da kişilerin mutlaka uzman olması gerekiyor. Yoksa dönüşü olmayan hasarlar yaşanabilir.

Kişinin cilt dokusu, ten rengi, yüz şekli vs. gibi dikkat edilmesi gereken önemli detaylar var. Güzel olacağım derken hüsran yaşamak istemiyorsak işin uzmanını tercih etmeliyiz” dedi.

KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ

Güzellik sektörünün her geçen gün geliştiğini söyleyen Paköz; “Bu kadar hızlı gelişen bir sektörde hizmet sunuyoruz. First Lady Tuana Güzellik Merkezi olarak bizler de müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli gelişmeleri takip ederek kendimizi yeniliyoruz.

TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ KUAFÖRÜNÜ EKİBİME DAHİL ETTİK

Türkiye'nin tanınmış en iyi Eğitmenlerinden Kuaför Gökay Yıldız’ı ekibimize dahil ettik. Kendisinin ekibimizde olmasından hem bizler hem de müşterilerimiz çok mutlu oldu.

Elbette kapalı bayanlarımız için de ayrı yerimiz ve kuaförümüz var. Onları da bekliyoruz” dedi.

GÜZELLİK MERKEZİMİZ DE YOK YOK

Güzellik merkezinde de müşterilerine birçok hizmet sunduklarını söyleyen Paköz; “Güzellik merkezimizde; “Kalıcı Makyajın yanı sıra Bölgesel Zayıflama, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı ve tedavisi, Lipofreeze, Kavitasyon, Lenf Drenaj, Pasif Jimnastik, Kalıcı Kirpik, Protez Tırnak, Kontur Kaş, Kalıcı Eyeliner, Diyetisyenlik  gibi hizmetler sunuyoruz” dedi.

ERKEKLER DE BAKIMINA DÜŞKÜN

Kuaför ya da güzellik merkezi dendiğinde ilk akla gelen kadınlar olsa da erkeklerin de bu hizmetlerden faydalandığına dikkat çeken Paköz; “Artık erkeklerde kadınlar kadar bakımlarına düşkün; yakışıklı görünmek öyle kolay değil! Yakışıklı görünmek ve yıllara meydan okumak adına erkekler de saç ve cilt bakımları yaptırıyorlar. Erkek müşterilerimize de ayrı bölümümüz var. Onlara da hizmet sunuyoruz. Birçok kişi eşiyle geliyor, bakımlarını yaptırıyorlar ” diye konuştu.

VERDİĞİMİZ HER HİZMETİN EĞİTİMİNİ ALDIM

Kendisine işiyle ilgili ne kadar eğitim aldığını sorduğumuz Zehra Tuana Paköz, sürekli eğitim aldığını söyledi ve ekledi: “Burada verdiğimiz her hizmetin eğitimini aldım. Verdiğim eğitimlerin bile eğitimini alıyorum. Çünkü daha önce de söylediğim gibi güzellik sektörü sürekli gelişen değişen bir sektör, ben de bu anlamda sürekli kendimi yeniliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi