First Lady Tuana Güzellik Merkezi Sahibi Eğitmen Zehra Tuana Paköz’ün mesleğindeki başarıları sınırları aştı.

Birçok ilde meslektaşlarına cilt bakımı, kalıcı makyaj, güzellik eğitimleri veren Zehra Tuana Paköz, 8-9-10 Ocak tarihlerinde Adıyaman Hilton Garden Inn Hotel’de Cilt Bakımı & Güzellik Eğitimi verdi.

Düzenlenen dev organizasyonda topuzdan saç boyasına, makyajdan cilt bakımına güzelliğe dair her konuda ustaları tarafından eğitimin verildiği programda Paköz, bu kez de cilt bakımında tecrübelerini ve bilgilerini katılımcılara aktardı.

Yine başarılı bir eğitime imzasını atan Paköz, aynı zamanda da en iyi şekilde Kahramanmaraş’ın tanıtımını yaptı.  

Üç günlük eğitimin ardından katılımcılara sertifikalarını takdim eden Paköz’ün, bir sonraki durağı ise merak konusu.

Eğitim sonrası gazetemize konuşan Paköz; “Üç günlük keyifli bir organizasyon oldu. İnsan yaptığı işi severek yapmalı. Bende mesleğine aşık biri olarak,  yeni kişiler tanımak ve bilgiyi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Elbette bu arada kendimi de sürekli yeniliyorum.

Adıyaman’da da çok güzel bir program gerçekleştirdik. Farklı illerden gelen 40 arkadaşımıza eğitim verdik. Çok keyifli, dolu dolu bir eğitim programı oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının sonunda tüm hanımlara seslenen Paköz; “Cilt bakımının tam zamanı. Güzelliğe dair ne varsa First Lady Tuana Güzellik Merkezi’nde. Zamana meydan okumak istiyorsanız, ben burada sizleri bekliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi