Mina Dedeoğlu ve Cenk Şengül çifti, İstanbul Shangri-La Bosphorus otelinde düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile bir ömür boyu mutlu olmak için evet dedi. Çiftin nikâh şahitliğini Eczacı Mustafa Hüdayioğlu ve İş adamı Abdülkadir Kurtul yaptı.

24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu, nikâh ve düğün merasimine çağırılan davetliler ile yakından ilgilendiler.

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim, bu özel gecede Dedeoğlu ve ailesini yalnız bırakmadı. Ankara’dan, İstanbul’dan ve Kahramanmaraş’tan çok sayıda iş adamı, sanayici, bürokrat, sanatçılar ve siyasiler düğün törenine katılarak çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Düğün törenine katılan sanatçılar sahne alarak Dedeoğlu ve Şengül çiftine ömür boyu mutluluk dilediler. Düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Davetlilere teşekkürlerini sunan çiftin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu ise: ”Böyle bir günde beni yalnız bırakmayan ve bu mutluluğumuzu paylaşan dostlarıma teşekkür ediyor, gençlerimize mutluluklar diliyorum.” dedi.

24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu başta olmak üzere, Dedeoğlu ve Şengül ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletir, Mina ve Cenk çiftine iki cihan saadeti niyaz ederiz.

Editör: Haber Merkezi